x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale La "Enescu", 70% rezervări

La "Enescu", 70% rezervări

de Maria Sârbu    |    01 Aug 2009   •   00:00

Abonamentele şi biletele rezervate în ianuarie-iulie 2009 pentru Festivalul "George Enescu", desfăşurat între 30 august şi 26 septembrie, se pun în vânzare începând de luni, 3 august.



La casele de bilete ale Sălii Palatului vor putea fi ridicate până la 15 august toate rezervările la evenimentele din cadrul marii manifestări. Potrivit Artexim - firma responsabilă de organizarea Festivalului Enescu - au fost rezervate aproximativ 70% din locurile puse la dispoziţia publicului. La alocarea locurilor, prioritate au deţinătorii de abonamente. De luni se pune în vânzare şi restul locurilor, perioada pentru rezervări şi abonamente fiind încheiată.

Ediţia a XIX-a a Festivalului şi Concursului Internaţional "George Enescu" se va deschide la 30 august cu opera "Oedipe". Este vorba despre coproducţia realizată de Opera Naţională Bucureşti şi Théâtre du Capitole (Opera) din Toulouse. Festivalul Enescu înseamnă în acest an peste 280 de lucrări din care 24 de opusuri enesciene, peste 80 de lucrări ale unor compozitori români contemporani, zece spectacole de operă şi balet.

×
Subiecte în articol: arte