x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale La multi ani! - Radio3Net, la doi ani de net only

La multi ani! - Radio3Net, la doi ani de net only

de Cristina Ologeanu    |    30 Sep 2006   •   00:00
La multi ani! - Radio3Net, la doi ani de net only

Postul de radio condus de Florian Pittis, Radio3Net, implineste maine 2 anisori de cand a ramas doar pe internet. Momentul a fost marcat joi seara printr-o petrecere in Club Funchsia la care au fost prezenti fanii postului online, "catterasi", cum ii alinta Motu Pittis.

"A fost un triumf total. Am fost cu totii entuziasmati si am urmarit cu sufletul la gura meciul Rapidului", a afirmat Pittis. Aceasta reuniune cu fanii a avut o dubla semnificatie: sarbatorirea celor doi ani de emitere net only, dar si reluarea traditionalelor intalniri saptamanale cu acestia. Aceasta nu va fi singura petrecere aniversara. Maine urmeaza o "serbare interna", cum a numit-o Motu, prin care vor fi sarbatoriti cei doi ani de emisie pe net, dar si zilele de nastere ale unor angajati, cu Florian Pittis in frunte.

REALIZARI. In acesti doi ani, pe www.radio3net.ro s-au intamplat foarte multe. De departe, cea mai mare realizare este nominalizarea site-ului "Bob Dylan, profetul unei generatii" printre finalistii prestigiosului concurs Prix Europa 2006. Tot pe www.radio3net.ro mai puteti gasi "Cele mai bune 500 de albume ale tuturor timpurilor", "Cele mai bune 500 de cantece ale tuturor timpurilor", "Cei mai mari 100 de artisti rock ai tuturor timpurilor", "Cei mai mari 100 de chitaristi ai tuturor timpurilor" - clasamente alcatuite de prestigioasa publicatie Rolling Stone Magazine. ANIVERSARE. Motu Pittis are multe motive de bucurie

×
Subiecte în articol: arte