x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Laura Cosoi, un fel de Betty cea urâtă

Laura Cosoi, un fel de Betty cea urâtă

de Oana-Maria Baltoc    |    23 Iun 2009   •   00:00
Laura Cosoi, un fel de Betty cea urâtă

Intrat în a treia săptămână de filmare, lungmetrajul "Ho Ho Ho" a adăugat un nume nou în distribuţie: Laura Cosoi, în rol de profesoară a unui cor de copii în mijlocul cărora aterizează un Moş Crăciun, interpretat de Ştefan Bănică Jr.



Chiar dacă nu a avut decât două zile de filmare, personajul  interpretat de Laura face impresie în primul rând datorită înfăţişării mult diferite faţă de cea pe care o ştim cu toţii. Pentru că, de această dată, Laura Cosoi nu mai este fata frumoasă, ci are burtă, poartă ochelari de vedere, iar sprâncenele amintesc de faimoasa artistă Frida Kahlo. Ţinuta este pe măsura înfăţişării: o rochie gri până la genunchi, cu guler alb, brodat, ciorapi groşi şi - piesa de rezistenţă - pantofii, cu siguranţă cel mai urât model care a apărut la începutul anilor '90.

Impactul a fost lesne de verificat încă din prima zi de filmare, când toţi cei aflaţi în Băneasa Shopping City, locaţia de filmare, aveau aceeaşi reacţie, fără excepţie: într-o primă fază le atrăgea atenţia înfăţişarea ciudată a Laurei, apoi îşi dădeau seama cine e, iar surpriza era evidentă. Un trecător chiar şi-a exprimat uimirea despre cât de mult s-a schimbat actriţa.

"E primul meu rol de urâtă, iar reacţiile oamenilor m-au amuzat teribil", a povestit Laura. "Aş păstra costumul cu totul, pentru că toate elementele care-l compun sunt absolut speciale. L-aş purta o dată, la un eveniment, pentru că aş avea cu siguranţă ce povesti după aceea." Laura recunoaşte totuşi că ochelarii i-au cam dat de furcă, pentru că lentilele aveau dioptrii şi, dincolo de faptul că i-au provocat o uşoară durere de cap, nu vedea nimic prin ei. Pe Laura o veţi putea admira în noua ipostază în noiembrie, când filmul va fi lansat în cinema, sau de Crăciun, pe Pro TV.

×
Subiecte în articol: arte laura