x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Leana&Costel lovesc in reluare

Leana&Costel lovesc in reluare

08 Iul 2004   •   00:00

Marti seara ce m-am mai ras la Pro teveeeeeeee! "Leana si Costel", in reluare, ce-i drept! Mi-au smuls pur si simplu hohote de ras, fluvii de buna-dispozitie, cascade de ha-ha-ha si hi-hi-hi.

LUIZA LUPU - C(RAMPE)

A fost foarte frumos. Nu poti sa nu te relaxezi in compania acestor cascadori ai rasului (mai tineti minte sintagma?), nu poti sa nu uiti de tot raul din lume, de terorism, de Bush, de manglitorii din 331, de PSD, de musca din ciorba, de duhorile din autobuze, de epilatorul stricat in plina vara, si, in ultima instanta, chiar de tine insuti! Ar trebui ca fiecare editie de "cascadorii rasului" de la Pro TV sa fie anticipata de un avertisment sobru in care sa se enunte foarte clar riscul la care esti supus in timpul vizionarii. Risti sa te strici de ras. Risti sa faci tahicardie si sa mori, risti sa faci febra musculara la abdomen si, in cel mai fericit caz, risti sa faci riduri de la atata hlizeala.

Veselie, numele tau e "Leana si Costel"! Cum sa nu mori de ras cand vezi cu cata iubire o trezeste Costel pe nevasta-sa? S-o recunoastem: nu oricui i se aplica un bocanc plin de iubire in cap! Ha-ha! Super-fain! Sau faza aia in care Leana (Mugur Mihaescu) se da drept homlesarita (un om fara de casa), dar cand ajunge acasa cu Mitica stie clar pe unde si-a ascuns bautura. Sa te strici de ras cand vrea Leana sa candideze la primarie!

Sau cand, visandu-se deja primarita, Leana facea pe nebuna: "Imi ceri mie niste? Orice in afara de niste! Vrei cu? Rahova nu are cu de doua luni! Da’ unde te crezi, pe tarla ta?". Pamflet in adevaratul sens al cuvantului, "Leana si Costel", sunt sigura, ii face pe politicieni sa-si roada unghiile de necaz in fata televizorului.

Comici din toata tara, uniti-va! Imperiul "Leana si Costel" vine peste voi si va ia painea de la gura, va lasa de nu mai aveti dupa ce bea apa! O sa fie vai de capu’ vostru, o sa va plangem de mila, o s-ajungeti de-o sa cersiti prin metrou, iar noi, cei care odata va adulam, va divinizam, ne stricam de ras la poantele voastre, o sa comentam in barba: "Ia uite-l p-asta, saracu’, ce-a ajuns din el, ce bun era, pacat c-au venit aia de la Vacanta Mare peste el!" si o sa ne consolam repede in spatele zicalei aleia: "Se salveaza cine poate".

×
Subiecte în articol: arte