x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Loredana şi Proconsul cântă azi pentru copiii din Haiti

Loredana şi Proconsul cântă azi pentru copiii din Haiti

19 Feb 2010   •   00:00

Proconsul, Voltaj, Direcţia 5, Bere Gratis şi Loredana vor cânta astăzi, 19 februarie, la concertul caritabil "Cântec pentru Haiti", care va avea loc la Sala Palatului. Evenimentul, programat de la ora 19:00, este organizat de Primăria Capitalei şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti, prin ArCuB ­ Centrul de Proiecte Culturale.

"Îi invităm pe toţi cei care doresc să sprijine această campanie umanitară să se bucure de recitalurile extraordinare ale artiştilor care îşi dedică propriile creaţii copiilor rămaşi fără familii şi case", au precizat organizatorii, citaţi de Agerpres. "În două săptămâni începe sezonul ploilor în Haiti! Copiii de acolo au nevoie de un adăpost! Şi tu poţi ajuta cumpărând un bilet la concertul de vineri, Cântec pentru Haiti! Împrăştie vorba şi arată că-ţi pasă", face apel Loredana, pe Facebook, încă de acum câteva zile. Artista anunţă tot aici că are un nou chitarist, Andrei, din Piatra Neamţ care, o dată cu acest concert, va susţine primul său show cu Lori şi formaţia ei, Agurida.

Biletele pentru spectacolul "Cântec pentru Haiti", în valoare de 130 lei, 110 lei, 80 lei şi 50 lei, pot fi achiziţionate online pe www.bilete.ro sau direct de la casa de bilete a Sălii Palatului. Suma încasată din vânzarea acestora va fi donată UNICEF, care îi va aloca pentru hrană, adăpost şi protecţia copiilor din Haiti. (A.N.)

×
Subiecte în articol: observator