x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Magie de Sânziene la Grădina cu Artiști de pe 15 – 16 iunie, în Parcul Kiseleff

Magie de Sânziene la Grădina cu Artiști de pe 15 – 16 iunie, în Parcul Kiseleff

de Magdalena Popa Buluc    |    14 Iun 2019   •   18:39
Magie de Sânziene la Grădina cu Artiști de pe 15 – 16 iunie, în Parcul Kiseleff

Sărbătoarea de Sânziene, sau Drăgaica, se spune din moși-strămoși că e una magică, iar acesta e motivul pentru care Grădina cu Artiști o va sărbători de două ori anul acesta, pe 15 – 16 iunie în Parcul Kiseleff și pe 22 – 23 iunie în Grădina Icoanei. Plănuim să avem de două ori mai multe nopți în care toate minunile sunt posibile și cerul se deschide și de două ori mai multe zile în care zânele dansează și sărbătoresc soarele, dragostea și pofta de viață.

Credem că toate fetele sunt zâne de Sânziene și trebuie să fie și mai frumoase, așa că am pregătit târg mare cu meșteri pricepuți care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurite și multe alte lucrușoare cu care să vă împodobiți, pe care să le purtați, oferiți în dar sau luați acasă. Nu promitem că vă veți găsi ursitul la bâlciul nostru de Sânziene dar e un prilej bun să ieșiți din casă și să vedeți dacă a venit și el pe acolo să vă caute.

Și cei mici care ne trec pragul parcului vor avea parte de sesiunile lor de magie, când lucrurile nu o să mai fie exact ce erau – transformând lutul și lâna în tot ce își imaginează, pictând obiecte din ceramic, sticlă sau îngerași din lemn și chiar experimentând cu origami.

 

×
Subiecte în articol: Sărbătoarea de Sânziene