x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Maratonul Expoziţiilor Foto continuă, la Bucureşti

Maratonul Expoziţiilor Foto continuă, la Bucureşti

de Diana Scarlat    |    19 Dec 2015   •   13:00
Maratonul Expoziţiilor Foto continuă, la Bucureşti
Sursa foto: Mihai Mitrea

În pragul sărbătorilor de iarnă, fotografii îşi expun operele într-un maraton al expoziţiilor, în Capitală. Proiectul a debutat  pe 16 decembrie, cu expoziţia "Bucureştiul Jos Pălăria", găzduită de cafeneaua cu acelaşi nume, a maestrului George Mihăiţă, din centrul istoric.

“Proiectul a luat fiinţă din pasiunea pentru fotografie, în dorinţa de a promova arta fotografică. Maratonul va include un număr de 30 – 40 de expoziţii de fotografie, în perioada 15 Decembrie 2015 - 25 Decembrie 2016, fiind aproximativ trei evenimente în fiecare lună, în locuri diferite. Prin acest maraton doresc să promovez fotografia, fotograful şi operele sale, fiind conştient de faptul că fiecare artist are o viziune proprie asupra artei. Principalul scop al acestor evenimente este să le ofere fotografilor posibilitatea de a-şi arăta valoarea din punct de vedere artistic şi să poată comunica, astfel, cu publicul larg”, explică Mihai Mitrea, fotograful care a iniţiat acest proiect.

Iubitorii de fotografie, dar şi cei care vor să înţeleagămai bine care este depoosebirea între profesionişti şi amatori, între fotografia de divertisment şi cea artistică, între poza făcută cu telefonul şi perspectiva fotografului de evenimente, sunt aşteptaţi la cea de-a doua expoziţie din cadrul maratonului, mâine,20 decembrie.

De această dată, tema expoziţiei este "Beauty&Fashion Expo" şi va fi găzduită de Beauty Boutique, pe Strada Ştirbei Vodă 129. Evenimentul se va încheia cu o demonstraţie a artei vinului, prezentată de cunoscutul somelier Florin Voica.

×