x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Marea Britanie - Premii pentru "Obiecte ascuţite"

Marea Britanie - Premii pentru "Obiecte ascuţite"

12 Iul 2007   •   00:00

Romanul "Obiecte ascuţite" de Gillian Flynn, apărut la Tritonic Grup Editorial, este căştigătorul din acest an al premiilor "Ian Fleming Steel Dagger" şi "New Blood Dagger", fiind nominalizat şi la "Duncan Lawrie Award".

Romanul "Obiecte ascuţite" de Gillian Flynn, apărut la Tritonic Grup Editorial, este căştigătorul din acest an al premiilor "Ian Fleming Steel Dagger" şi "New Blood Dagger", fiind nominalizat şi la "Duncan Lawrie Award". Premiile oferite de Crime Writers Association din Marea Britanie au fost acordate la data de 5 iulie 2007, iar printre cei nominalizaţi la aceste categorii se numără şi Harlan Coben şi Karin Slaughter. Crime Writers Association a fost fondată in anul 1953 de John Creasey şi este cea mai prestigioasă asociaţie de acest tip din Marea Britanie.


"Obiecte ascuţite", roman ce a fost tradus deja in 22 de ţări, aduce in prim-plan o tănără cu grave probleme emoţionale, cauzate de o familie disfuncţională, de trivialităţile unui mic oraş de provincie şi chiar de o crimă. Este un thriller psihologic halucinant care produce reacţii intense, uneori greu de indurat.

×
Subiecte în articol: arte