x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Mihnea Măruţă va părăsi postul de redactor-şef al Cotidianul

Mihnea Măruţă va părăsi postul de redactor-şef al Cotidianul

de Ramona Draghici    |    09 Apr 2008   •   00:00

Mihnea Măruţă, redactor-şef, din aprilie 2007, al publicaţiei Cotidianul, părăseşte ziarul în cîteva săptămîni, informează mediafax

Mihnea Măruţă, redactor-şef, din aprilie 2007, al publicaţiei Cotidianul, părăseşte ziarul în cîteva săptămîni, informează mediafax. Potrivit lui Buşcu, director editorial al ziarului, Mihnea Măruţă se va întoarce la Cluj, unde a lucrat înainte de a veni la Cotidianul, plecarea acestuia urmînd să se producă în următoarele săptămîni. Buşcu a mai spus că Mihnea Măruţă părăseşte redacţia Cotidianul în principal din cauza neadaptării şi că “este regretat de toată lumea”. De asemenea, el a spus că în perioada imediat următoare va fi căutat un înlocuitor.

 

Mihnea Măruţă are 18 ani de experienţă în presă, conducînd în ultimii ani mai multe ziare locale şi regionale. Începînd cu luna ianuarie a lui 2007, Mihnea Măruţă a fost consultant pe probleme editoriale şi project manager al relansării Cotidianul. În aprilie, anul trecut, Mihnea Măruţă a fost numit în funcţia de redactor-şef al publicaţiei, concomitent cu desemnarea lui Robert Turcescu în funcţia de director editorial. Conducerea editorială aleasă atunci la Cotidianul avea, ca principal obiectiv, stabilizarea la peste 30.000 de exemplare a tirajului mediu zilnic vîndut, în paralel cu menţinerea, alături de ziar a unui public de înaltă calitate.

 

×
Subiecte în articol: arte mihnea cotidianul maruta