x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Motor! - Wesley Snipes sparge banci in Romania

Motor! - Wesley Snipes sparge banci in Romania

25 Iun 2004   •   00:00

Cunoscutul actor american de culoare Wesley Snipes va veni in curand in Romania pentru filmarile la productia "7 Seconds" ("7 secunde").

Cu un buget de 20 de milioane de dolari, produs de Columbia Pictures, filmul este unul de actiune, tipic hollywoodian. Regizorul peliculei este britanicul Simon Fellows, cel care a facut anul trecut, tot in Romania, thrillerul "Samantha’s Child", cu Heather Graham in rolul principal. Rolul secundar in film va fi jucat de Robert Carlyle, starul din "Gol pusca", cel care a mai fost in Romania cu ocazia filmarilor la "Gunpowder, treson and plot". Alaturi de ei vor evolua si cativa actori romani pentru care se face castingul chiar in aceste zile.

Actiunea filmului se desfasoara in jurul unui jaf armat in valoare de 65 milioane de dolari. Jaful aproape reuseste, dar este oprit de o banda rivala care incearca sa puna mana pe una dintre valizele cu valori. John Tuliver, personajul principal interpretat de Wesley Snipes, descopera continutul misterioasei valize si motivul pentru care aceasta este atat de importanta pentru banda rivala.

Filmarile vor avea loc in cateva locatii din centrul istoric al Bucurestiului, precum si in studiourile Castel Film. Numeroase secvente de actiune care vor implica autovehicule, focuri de arma, multi cascadori vor transforma pentru cateva zile Capitala intr-un adevarat platou de filmare american. Filmarile vor incepe luni, 28 iunie, si vor dura 7 saptamani. (Sebastian S. Eduard)

×
Subiecte în articol: arte