x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Muzeul Național Cotroceni reia activitatea de vizitare

Muzeul Național Cotroceni reia activitatea de vizitare

de Magdalena Popa Buluc    |    25 Mai 2020   •   22:19
Muzeul Național Cotroceni reia activitatea de vizitare

Muzeul Național Cotroceni vă așteaptă, începând de vineri, 29 mai, să redescoperiți această reşedinţă și povestea ei care se întinde de la sfârşitul secolului al XVII-lea şi până în prezent. Cei interesați vor putea vizita monumentul istoric Palatul Cotroceni și vor descoperi poveștile personalităților istorice care și-au pus amprenta asupra acestui loc încărcat de istorie și arhitectură.

            Vizitarea se va face doar pe baza unei programări prealabile cu minimum 48 de ore înainte, în funcție de capacitatea de vizitare, iar programările – prin email sau telefonic – se pot face chiar începând de luni, 25 mai 2020.

            Grupurile de vizitatori vor putea fi alcătuite din cel mult 5 persoane, iar turul ghidat va fi unul standard – turul clasic – și va dura maximum 60 de minute.

Vizitatorii sunt rugați să respecte reglementările de prevenție dispuse la nivel naţional împotriva răspândirii coronavirusului (COVID-19), precum și regulile de acces stabilite:

 

  • Vizitarea Muzeului Naţional Cotroceni se face doar în baza unui act de identitate prezentat în original;
  • Vizitatorii au obligația de a purta mască şi mănuşi de protecţie începând de la intrarea în pavilionul de acces, pe toată durata vizitei;
  • Vizitatorilor li se va măsura temperatura la punctul de acces, Muzeul Național Cotroceni interzicând accesul, fără excepție, pentru persoanele care au o temperatură de peste 37,3 grade sau care prezintă simptome de afecţiuni respiratorii;
  • Vizitatorii vor trebui să respecte distanţa socială de 2 m, pe tot parcursul vizitei;
  • Vizitatorii vor folosi soluţiile dezinfectante puse la dispoziţie de muzeu;

 

Condițiile complete de vizitare sunt disponibile pe site-ul muzeului și vor fi comunicate fiecărui vizitator, în momentul programării.

 

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul www.muzeulcotroceni.ro şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/muzeulcotroceni

 

 

 

×