x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale “My beautiful one” - Xonia feat. Deepcentral, cea mai ascultată piesă din România în 2010

“My beautiful one” - Xonia feat. Deepcentral, cea mai ascultată piesă din România în 2010

15 Feb 2011   •   15:02
“My beautiful one” - Xonia feat. Deepcentral,  cea mai ascultată piesă din România în 2010

151989-.jpgConform Mediaforest, “My Beautiful One” s-a clasat pe locul 1 în topul celor mai ascultate piese ale anului 2010, cu peste 3,6 milioane de ascultări. Piesa de pe locul 2 se află la o distanţă de peste jumătate de milion de ascultări..

Mediaforest a anunţat recent topul celor mai ascultate piese româneşti în anul 2010. Acest top este calculat folosind difuzările unei piese şi numărul de ascultători al posturilor pe care s-a difuzat.

Locul 1 revine piesei “My Beautiful One”, o compoziţie Deepcentral interpretată de Xonia. Piesa este lansată în luna aprilie a anului 2010 şi ia cu asalt topurile de radio, ajungând foarte repede pe primele locuri ale clasamentelor de gen.

Xonia devine astfel liderul incontestabil în rândul solistelor pop difuzate în România anului 2010.

Xonia este un artist descoperit de către Star Management în 2008, iar colaborarea cu Deepcentral începe în anul 2009 când artista lansează primul său single “Someone To Love You”. În toamna aceluiaşi an urmează cel de-al doilea single al artistei, “Take The Lead”, o producţie Mihai Ogaşanu, care regizează şi clipul acestei piese.

La începutul lunii februarie 2011 Xonia lansează un nou single – “Hold On”, produs în colaborare cu aceeaşi Deepcentral. Piesa, lansată iniţial pe internet, este inclusă deja în playlist-ul celor mai importante posturi de radio din România, anunţându-se ca unul dintre hiturile anului 2011.

Mediaforest este o companie care a dezvoltat un sistem unic ce monitorizează canalele radio-TV din România. Sistemul identifică orice conţinut preînregistrat (muzică, spoturi etc) difuzat pe canalele monitorizate şi emite statistici de difuzare în timp real.

×