x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Nadia concediată de Donald Trump

Nadia concediată de Donald Trump

de Oana-Maria Baltoc    |    12 Ian 2008   •   00:00
Nadia concediată de Donald Trump
Sursa foto: Dan Marinescu/

Aventura fostei gimnaste Nadia Comăneci în cadrul reality-show-ului “The Celebrity Apprentice” s-a încheiat joi seară. Românca a fost concediată de mili­ardarul Donald Trump în cel de-al doilea episod al concu­rsului difuzat de postul NBC.

Aventura fostei gimnaste Nadia Comăneci în cadrul reality-show-ului “The Celebrity Apprentice” s-a încheiat joi seară. Românca a fost concediată de mili­ardarul Donald Trump în cel de-al doilea episod al concu­rsului difuzat de postul NBC.

 

Proba care i-a venit de hac Nadiei Comăneci a presupus realizarea unui spot publicitar de 30 de secunde care să convingă iubitorii de animale să adopte câinii fără stăpân din New York. Cei 13 concurenţi ră­ma­şi în joc s-au împărţit din nou în două echipe şi au încercat să con­vingă asociaţia “Pedigree Adoption Drive”, beneficiara acestei acţiuni, dar şi juriul prezidat de Trump de eficienţa mesajului transmis de respectivul produs publicitar.

 

INSPIRAŢI. La fel ca şi în primul episod al reality-show-ului, câştig de cauză a avut în cele din urmă echipa bărbaţilor, condusă de Gene Simmons (din trupa rock Kiss), care a primit un bonus de 20.000 de euro pentru a-i direcţiona către o fundaţie caritabilă la alegere. Trump a apreciat faptul că echipa câştigătoare a mizat în clipul publicitar pe puterea de convingere a unei celebrităţi, şi anume a fostului campion mondial la box profesionist Lennox Lewis, în vreme ce învinşii au preferat să se concentreze pe relatarea unor poveşti de adopţie cu final fericit.

 

YOU’RE FIRED! Din păcate, Nadia Comăneci s-a remarcat pe parcursul acestei probe prin lipsa de iniţiativă, dar şi prin faptul că nu a reuşit să finalizeze nici una din­tre acţiunile care i-au revenit. În con­secinţă, fosta gimnastă a ajuns să fie criticată de mai multe membre ale echipei sale, printre care fostul su­permodel Carol Alt. La rândul lui, Donald Trump nu a fost mulţumit de ex­plicaţiile pe care i le-a oferit fosta cam­pioană olimpică în încercarea de a-l convinge că merită să rămână în concurs. Concluzia miliardarului, “Na­dia nu este potrivită în postura de lider a unei echipe”, a adus cu ea şi sentinţa devenită celebră în acest show: “You’re fired!” (“Eşti concediat!”). La ieşirea din concurs, Nadia a declarat că n-ar fi trebuit să fie conce­diată. Comăneci este a doua concurentă eliminată de Donald Trump. În prima ediţie a emisiunii a fost concediat playmate-ul Playboy Tiffany Fallon, care a şi anunţat într-un interviu că este însărcinată în cinci luni.

 

COMPLIMENTATĂ. Trump a complimentat-o îndelung pe Nadia înainte de a o elimina din concurs pentru realizările impresionante din sport. Cunoscutul om de afaceri declara, înainte ca cel de-al şaptelea sezon al reality-show-ului să debuteze la NBC, că i-a fost extrem de greu să elimine din competiţie celebrităţi: “Sincer, în unele cazuri nu am ştiut cum să procedez. Pentru că pe mulţi dintre ei îi cunosc, nu neapărat personal, dar ştiu la fel ca toată lumea ceea ce au realizat. Nu e uşor să alegi între medaliaţi cu aur la Olimpiadă sau campioni. A fost o situaţie total diferită faţă de ediţiile anterioare ale concursului, unde am eliminat nişte tinerei cu studii la Harvard, care nu s-au descurcat.” În publicaţia online Insidepulse.com se precizează că accentul Nadiei le-a dat bătăi de cap telespectatorilor, care nu au reuşit să înţeleagă foarte bine discursul susţinut de românca în faţa lui Do­nald Trump, înainte să fie eliminată. Însă prestaţia gimnastei este scuzată prin faptul că “nu are o experienţă la fel de vastă în afaceri”, cum au cei mai mulţi dintre participanţii la “The Celebrity Apprentice”. Premiul cel mare al concursului este de 250.000 de dolari, sumă care îi va reveni celui mai bun concurent, pentru a o dona unei cauze nobile.

 

Provocare

Eliminarea din show-ul lui Donald Trump nu a descurajat-o pe Nadia Comăneci, care este dispusă să accepte o nouă provocare. Românca ar putea să participe la următorul sezon al emisiunii “Dancing with the Stars”, difuzată de ABC. “Am fost prezentă ca spectator la semifinala “Dancing with the Stars” şi mi-am exprimat interesul să particip la acest reality-show. Deocamdată nu s-a făcut casting-ul pentru acest show. Sper să am noroc pentru următorul sezon”, ne-a confirmat Nadia informaţia. Mai mulţi membri ai juriului “Dancing with the Stars”, printre care şi Carrie Ann Inaba, şi-ar dori să o vadă dansând în următorul sezon al show-ului pe fosta mare gimnastă. Printre vedetele care au participat la ediţiile anterioare ale competiţiei se număra Melanie Brown (Mel B de la Spice Girls), Jennie Garth şi Ian Ziering (Beverly Hills 90210), actriţa Jane Seymour sau Mario Lopez (actorul cunoscut din serialul “Salvaţi de clopoţel”). Show-ul, în care vedetele fac pereche pe ring cu dansatori profesionişti, a adunat în sezonul trecut 20,7 mi­lioane de telespectatori.

 

Dilemă

“Sincer, în unele cazuri nu am ştiut cum să procedez. Nu e uşor să alegi între medaliaţi cu aur la Olimpiadă sau campioni. A fost o situaţie total diferită faţă de ediţiile anterioare ale concursului, unde am eliminat nişte tinerei cu studii la Harvard, care nu s-au descurcat”

 

Donald Trump

oana.baltoc@jurnalul.ro
×
Subiecte în articol: arte trump donald donald trump nadia