x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Naty Badea si copilaria ei fericita

Naty Badea si copilaria ei fericita

29 Iun 2004   •   00:00

C(RAMPE) - LUIZA LUPU

Ca mai toate emisiunile de la Realitatea TV, emisiunea "Club VIP" este si ea o monstruoasa facatura dupa alte productii autohtone. Naty Badea este replica mahnita a Gianinei Corondan, pe vremea cand umbla pe la mondenitati. Dar Gianina are ceva ce Naty Badea n-are. Gianina are naturalete. Gianina are stiinta dialogului nostim. La Gianina, cuvintele delicioase vin de la sine. Haiosnicia (sic!) e a doua ei natura. A Gianinei, adica!

Nu la fel stau lucrurile in cazul lui Naty Badea si a emisiunii ei. Am vazut-o pe o piatra alaturi de cei de la Bere Gratis. Are o voce care imita la perfectiune geamurile cazute pe caldaram pe timp de furtuna. Ca toti moderatorii de discutii, Naty Badea intrerupe. Are, probabil, senzatia ca ideile ei au o valoare mai mare decat a celorlalti si se cer exprimate imperios. Iar cand acestia sunt chiar invitatii ei, cu atat mai bine! Sa faca bine sa taca, asa cum tac cam toti invitatii la mai toate emisiunile. Eu chiar ma intreb de ce mai cauta moderatorii invitati la emisiuni. Cata vreme sunt capabili sa vorbeasca singuri, sa gesticuleze, sa faca poante si sa rada singuri la poantele lor, eu cred ca prezenta in emisiune a invitatilor devine de-a dreptul inutila. Naty Badea isi povesteste copilaria ei fericita cu lux de amanunte.

Previzibila si chinuit-simpatica, Naty Badea emite sentinte cu valoare de asertiune. Caci, da, Naty stie (a se citi cu intonatia aia de la o emisiune mai veche de-a lui Dan Negru, cand invitatii, ca sa raspunda la o intrebare, apasau pe un buton care declansa automat replica: "Icsulescu stie!!!!", sparta, tipata, tuguiata, pitigaiata).

Nu stiu cum au rezistat baietii aia de la Bere Gratis sa faca fata dialogului cu vedeta Realitatii, dar eu una am revenit pe frecventa dupa un indelung zapping. Am regasit-o intr-o alta postura.

De data asta mergea prin magazine. Acum nu-mi mai amintea de Gianina. Acum imi evoca varianta trista a Ginei Pistol, cand avea ea pojar si o tineau in carantina. Macar, cand umbla Ginuta prin magazine, tot ramaneai cu ceva! Privita din toate partile de ochii hulpavi ai camerei de luat vederi, Gina Pistol asigura ratingul de una singura. Cred ca secretul este sa vorbesti cat mai putin, iar Gina nu vorbea deloc!

De fapt, daca ma gandesc mai bine, Gina Pistol ESTE ratingul. Din pacate, nu acelasi lucru se poate spune despre Naty. Micuta ei rubrica de shopping nu-mi satisface nici macar o minima curiozitate: aceea de a o vedea pe tipa imbracandu-se si fataindu-se prin fata oglinzii. Naty da rasol cu un umeras pe care-l pune pe langa ea. Pai, nu asa se face, fetita! Se ia umerasul, se duce in cabina, se dezbraca, se imbraca si se revine unduitor in fata oglinzii si a camerei de luat vederi! Asa, sa se bucure si sufletul nostru mic si rau de carnatia ta armonioasa!
×
Subiecte în articol: arte badea naty naty badea