x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Nights.ro Awards 2009

Nights.ro Awards 2009

de Mihai Stirbu    |    28 Feb 2009   •   00:00

Decernarea anuală a premiilor Nights.ro se va desfăşura sâmbătă, 28 februarie, în Kristal Glam Club din Bucureşti, invitatul de marcă al serii fiind DJ-ul american Kenny Larkin.



V-aţi votat favoriţii la nu mai puţin de 20 de secţiuni. E momentul să aflaţi câştigătorii Nights.ro. Warm-up-ul va fi asigurat de două noi talente: Adrian Pătraşcu şi BendIT. Câştigătorul premiului pentru cel mai bun DJ român în 2008 va mixa înaintea lui Kenny Larkin. After-hours oficial se va ţine în Violette Club cu DJ-ii care vor ieşi pe locurile 2, 3, 4, 5 şi cel mai bun debutant.

Unul dintre participanţii la party va câştiga prin tragere la sorţi o vacanţă de o săptămână pentru două persoane în Ibiza, unde, pe lângă transport şi cazare, nights.ro le va face cinste cu intrările la deschiderea Space, deschiderea Circoloco @ DC10 şi deschiderea Subliminal @ Pacha.

În cursul zilei de sâmbătă, între orele 11-21, va fi organizat un workshop/expoziţie, eveniment menit să atragă publicul interesat de scena clubbing din România. Veţi avea şansa să cunoaşteţi secretele din spatele meseriilor de DJ, VJ, promoter şi veţi intra în dialog cu reprezentanţi ai cluburilor şi radiourilor de profil.

×
Subiecte în articol: arte