x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Noi povesti de dragoste - Mircea Radu revine cu al 12-lea sezon

Noi povesti de dragoste - Mircea Radu revine cu al 12-lea sezon

de Cristiana Stamatescu    |    06 Feb 2007   •   00:00
Noi povesti de dragoste - Mircea Radu revine cu al 12-lea sezon

Asteptata cu sufletul la gura de mii de telespectatori, emisiunea "Din Dragoste" revine la Antena 1 de azi, de la ora 20:30, cu cel de-al 12-lea sezon.

Desi toata echipa emisiunii "Din Dragoste" s-a aflat in vacanta, romanii nu si-au luat "liber" de la iubire, dovada fiind numarul foarte mare de scrisori venite pe adresa emisiunii.

MESAJE. "Desi suntem obisnuiti sa primim mii de scrisori si mesaje de dragoste din toata tara, dupa aceasta vacanta, cand ne-am intors la munca, ne astepta o surpriza de... proportii, si la figurat, si la propriu!", povesteste Mircea Radu. El a adaugat ca postasul a adus atat de multe scrisori, incat n-au mai avut loc in spatiul destinat emisiunii "Din Dragoste" si au fost depozitate prin alte departamente: "In timpul vacantei, postasul adusese atat de multe scrisori pe adresa emisiunii, incat n-au mai avut loc in spatiul emisiunii, fiind depozitate temporar, pana la intoarcerea noastra, prin alte birouri, departamente ale Antenei 1".

BOTEZ. Primul lucru pe care echipa l-a facut dupa revenirea din binemeritata vacanta a fost marirea spatiului "de lucru". "Am fost nevoiti sa ocupam inca un birou, in care sa aducem toata corespondenta, scrisori ce vor fi citite de catre redactorii emisiunii. Noi am numit acest spatiu «camera povestilor de dragoste». Este incredibil de emotionant sa vezi o camera plina de scrisori, de poze cu indragostiti, fotografii de familie, de la nunta... O camera cu cele mai frumoase povesti de dragoste", marturiseste Mircea.

SPECIAL. Prima editie din acest sezon aduce o poveste speciala, o reeditare a unui caz de anul trecut. Atunci, echipa "Din Dragoste", emotionata de scrisoarea unei tinere, Raluca, i-a cautat timp de un an tatal, din pacate, fara a-l gasi. Tatal si-a parasit familia in urma cu patru ani si de atunci nimeni nu stie nimic de el. Cum a reusit Raluca sa faca fata abandonului parintesc, saraciei, cum a cersit si a mancat din tomberoane, cum a batut la usi care nu se deschideau - totul pentru a-si ajuta familia, in special pe Alexandra, sora ei bolnava - , aflati urmarind prima editie "Din Dragoste" din 2007, difuzata la Antena 1, de la ora 20:30.

CAMERA POVESTILOR...
"Am primit atat de multe scrisori, incat am fost nevoiti sa ocupam inca un birou in care am adus toata corespondenta. Noi am numit acest spatiu «camera povestilor de dragoste». Este incredibil de emotionant sa vezi o camera plina de scrisori, de poze cu indragostiti, fotografii de familie, de la nunta..."
Mircea Radu
×
Subiecte în articol: dragoste arte din dragoste scrisori