x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Nunta tv - Viitorii insuratei au de unde se inspira

Nunta tv - Viitorii insuratei au de unde se inspira

de Adriana V. Paduraru    |    05 Dec 2006   •   00:00
Nunta tv - Viitorii insuratei au de unde se inspira

Ieri s-a lansat prima televiziune din lume dedicata nuntilor si relatiilor de dragoste. Sub umbrela Sky Digital, Wedding TV ofera viitorilor insuratei posibilitatea de a se documenta pentru cel mai fericit eveniment din viata lor.

Sky Digital (Marea Britanie) a lansat ieri Wedding TV, primul canal din lume destinat nuntilor. Show-urile se adreseaza in special femeilor cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani. Reprezentantii canalului ii asigura pe viitorii insuratei ca se pot inspira din programele sale pentru a realiza o nunta de vis. Industria nuntilor in Marea Britanie este foarte bine conturata. Un cuplu cheltuieste in medie 16.000 de lire sterline pentru a-si organiza o ceremonie ca-n povesti, suma globala destinata acestui eveniment depasind anual cinci miliarde de lire sterline.

INVESTITII. Proprietarii postului tv din Marea Britanie intentioneaza sa investeasca peste 20 de milioane de lire sterline in urmatorii trei ani, nu mai putin de 10 mili-oane fiind destinate achizitionarii de programe speciale. Primul show difuzat de Nunta TV a fost "In Style Celebrity Wedding" (mai pe romaneste "Nuntile cu stil ale celebritatilor"). Iar cel dintai cuplu luat in vizor - Russell Crowe si sotia sa, Danielle Spencer. In grila de programe a postului au mai fost incluse si show-uri ce s-au dovedit un real succes pe MTV. "Am ales cele mai interesante formate ce implica relatiile, povestile de dragoste dintre oamenii obisnuiti, dar si dintre vedete. Nu avem numai nunti", a declarat Marc Conneely, directorul executiv al Wedding TV.

Reprezentantii postului au planuri marete. In curand, ei vor sa lanseze canalul tv in alte cinci tari din Europa si nu exclud ideea de a se extinde la nivel global.

×
Subiecte în articol: arte