x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale O zi din viaţa Elenei Băsescu

O zi din viaţa Elenei Băsescu

de Cassa Loco    |    26 Oct 2007   •   00:00
O zi din viaţa Elenei Băsescu

COMUNICATUL SĂPTĂMĂNII
Romănul e priceput la două chestii: fotbal şi politică. Toată lumea ştie de ce Hagi a plecat de la Steaua sau cum de Tăriceanu mai e prim-ministru. Romănul mai e şi poet! Fiind stră-stră-stră-ultranepoţi ai lui Eminescu, cu toţii am scris 4 versuri şi am zis că am făcut o poezie inchinată colegei de bancă din clasa a 5-a.


COMUNICATUL SĂPTĂMĂNII
Romănul e priceput la două chestii: fotbal şi politică. Toată lumea ştie de ce Hagi a plecat de la Steaua sau cum de Tăriceanu mai e prim-ministru. Romănul mai e şi poet! Fiind stră-stră-stră-ultranepoţi ai lui Eminescu, cu toţii am scris 4 versuri şi am zis că am făcut o poezie inchinată colegei de bancă din clasa a 5-a. Concetăţenii care merg la muncă in Spania spun că se pricep la toate: "Senor sunt bonos ca electricianos, şoferos I profesoro de japoneza!". Păi, şi dacă ne pricepem la toate, de ce nu ne-am inchipui că ne pricepem şi la… Elena Băsescu! Fac asta chiar acum şi imi imaginez cum ar decurge o zi din viaţa ei. Fără pretenţia de a fi exact. Chiar precizez că următoarele nu au nici o legătură cu realitatea şi că şi acest articol semnat Ca$$a Loco trebuie tratat ca un pamflet.

08:45 Dragă jurnalule! Azi incepe incă o zi din viaţa in care o să trăiesc BINE. E ora 8:47 şi băiatul ăla simpatic de la SPP a intărziat. Dacă nici azi nu mă bagă in seamă, o să ii spun lu´ tata şi jar mănăncă! Trebuie să ajung la conferinţa tinerilor pedişti din Vănju Mare, DN 1 e blocat de la 6 dimineaţa pentru mine şi el intărzie! Ce nesimţit!

09:00 Jurnalule! Acum o să mănănc bine. Am nişte cărnaţi de la nenea Remeş, colecţia iarnă 2007 care pică numai bine pe stomacul gol. Bine că ne-am mutat la Bucureşti şi nu mai stăm la Constanţa, că mă săturasem de meniul lu’ tati: Nici o masă fără peşte! A venit şi SPP-istul şi pornim. Să iau maşina mea, să mergem cu BMW-u’ de la Preşedinţie sau eu ştiu? Poate de data asta o să aleg ceva mai sport, un cabrio-ceva.

12:37 Măi jurnalule, măi păsăroiule, fii atent! Mă sună Botezatu, mă sună Oianu, tot felul de creatori de modă şi mă doreşte, frate! Nu ştiu ce să mai fac!! Nu mai au altă mireasă, alt lider de podium, altă supermanechină sau ce naiba?! Adică ok, imi dau şi bani, mă plătesc de 4 ori mai bine ca orice pepushe, toate fetele alea se strămbă la mine, mă bărfesc (chestiile astea chiar nu le inţeleg) insă m-am săturat! E evident că sunt cea mai bună, doar sunt fiica lui tata, dar pe altcineva nu găsesc! Patetic sau ce o fi. Sper că nu are legătură cu pateul, că mi se face poftă!

14:72 Mă lasă nervii, jurnalulee! Uite şi ceasul ce oră arată! Nu mai inţeleg nimic. Au venit nişte tineri pedişti aici insoţiţi de nenea Stolo şi au zis că viitorul acestei ţări sunt eu, că o să mă propună să devin deputat şi apoi, in timp scurt după ce tata termină cele 3, 4 sau 7 mandate legale, o să devin preşedinte al Romăniei! Prima femeie preşedinte! Atunci să vezi căte cosmetice imi iau!

15:33 Trăiesc eu bine, dar şedinţele astea sunt extrem de plictisitoare. Iar pe telefon imi apare Missed Call. Cine naiba e obsedatul ăsta care mă tot sună?!

17:00 Pateu...

18:55 Jurnalule, te sparg! Nu mă interesează! Cineva să mă ducă la Bucureşti cu elicopterul că pe drumurile astea nu mai merg eu trei ore! Şi nici măcar nu au aici pateu! Parcă văzusem in Rompetrol! Da’ de la Patriciu nu iau nici să mor! Şi trebuie să şi ajung la prezentare! Deci chiar nu mai rezist! Ce viaţă am!!

22:15 Foarte tare, jurnalule! Am ajuns la timp, am prezentat rochiile astea chiar foarte bine. Lumea mă aplaudă, mă iubeşte şi chiar mă doreşte. Sunt cea mai bună şi tot ceea ce fac e meritul meu. Exclusiv. Hai că merg in club. Te poopic, jurnăluţule!

04:59 Soooomn! Măine o iau de la capăt!

05:00 Pateu.

×
Subiecte în articol: arte