x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Omu’ care-aduce reiting

Omu’ care-aduce reiting

22 Feb 2005   •   00:00

LUIZA LUPU - C(RAMPE)
Bai, deci sa fie clar pentru toata lumea, ziaristii astia sportivi ie niste hahalere care ma rad de ei si stau asa, in birou’ meu cu nus‘ ce sportiv de-al meu care ma am bine cu el si inventez subiecte ca sa ma rad de ziaristi cum le musca, ca ie prosti, habar n-are, si stau asa, in birou’ meu si ma rad de ei, pai io, daca vreau, ii distrug, ma, ii distrug pe toate hahalere-astea, cine, ma? Banciu? Cine, ma? Tolontan? Niste hahalere, ma, "niste hahalere care lucreaza pentru agenturi straine, lucreaza pentru ringier". Lasa, dom’le, nu ma-nvata tu pa mine, da? Deci nu ma-nvata tu pa mine, ca nu ma pun io la mintea ta, ma, ca te fac praf, ai inteles? Praf te fac, da?

Ca ma si enervez acuma! "Chiar ii rog pe toate hahalerele" sa scrie ce-or vrea de mine, sa... sa se-adune-asa, toate energiile negative, "sa se sparga-n capu’ lor si eu sa castig meciu’ cu Valencia", unde n-ar da Dumnezeu si Maica Domnului, si tu ce vrei, ba, Horica, tu nu te uiti la tine ca ti-e somn, iti cad ochii-n gura, ma, pleaca ba, plimba ursu’ d-aici, ti-a trebuit emisiune la miezu’ noptii, ti-ai baut, ba, lapticu’?

"Domnu’ Becali, v-am sunat sa va chem la emisiune ca sa fac si io reiting da’ n-ati venit". Pai bine, ba, tu nu esti in stare sa-ti faci reiting singur? Ce sunt io, ba, pentru tine? Omu’ care-aduce reiting? Da’ ce, am semnat contract cu televiziunile? Pai ar trebui sa ma platiti, ba, ca habar n-aveti sa faceti televiziune, trei sa vin io ca sa v-aduc oameni sa se uite la voi, vai steaua voastra, ca io n-am facut nici o scoala de televiziune si ia uite ce se uita astia la mine, pai da’ n-am inteles, chiar m-ati castigat la belciuge, da’ mai faceti-va si singuri reiting! Iete la el, ditamai ziaristu’ ma cheama pa mine sa-i fac reiting, pai io dac-as fi sefu’ tau, te-as da afara, ba, ca tu ce-ai facut? Tu tocmai ai recunoscut ca nu poti sa-ti faci reiting singur, ca mi-e si mila de tine, ba, Horica, ba, ca tin la tine ca la copilu’ meu, ba, Horica, ca io cu ziaristii astia "mai ma rad, mai ma-mpac", da’ io "sunt analfabetic si fac io ceva pe ei", asa, crestineste iti spun, fac io ceva pe ei, da’ nu pot sa spun ce, ca sunt la televiziune in direct, uite, ba, prin telefon si sa te uiti maine sa vezi ca ti-am facut reiting, da’ sa stii ca data viitoare cer comision, hai, ba, c-am glumit, ce, nu stii de gluma?

"Domnu’ Becali... do... domnu’...", lasa, ba, ca m-ajuta pe mine Dumnezeu, ca io-s credincios si pe mine m-ajuta, si oricum, m-am uitat io in dictionar la cuvantu’ asta si "semnificatia lui nu-i de dat in judecata", asa ca-mi pare foarte rau, daca i-am facut hahalere, i-am facut, de fapt, oameni fara onoare, asta-nseamna "hahalera", ca-mi si vine sa fac ceva, da’ nu spun acuma... ca tot ce faci urat se-ntoarce impotriva ta cand ti-e lumea mai draga... "domnu’ Becali, o ultima intrebare" uitata intr-un colt pe etajera.

Pana la o viitoare editie a Fanatik Show, la revedere!

×
Subiecte în articol: arte daâ reiting