x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Patricia Arquette, în Medium 3

Patricia Arquette, în Medium 3

de Adrian Vaduva    |    21 Feb 2008   •   00:00
Patricia Arquette, în Medium 3

Patricia Arquette, protagonista serialului “Medium”, a acceptat cu plăcere să vorbească atât despre serialul care a ajutat-o să câştige un Emmy, cât şi despre cum se împacă viaţa de familie cu filmările pentru televiziune.• VIDEO - interviu

Patricia Arquette, protagonista serialului “Medium”, a acceptat cu plăcere să vorbească atât despre serialul care a ajutat-o să câştige un Emmy, cât şi despre cum se împacă viaţa de familie cu filmările pentru televiziune.

Când Patricia Arquette a acceptat rolul principal în Medium nu se gândea că serialul va ajunge la sezonul 4. Era primul rol de televizi­une, iar agentul său era chiar mai încântat decât ea de această partitură. După ce a citit scenariul, a acceptat rolul. “Era puţin ciudat şi pentru că nu mai făcusem televi­ziune niciodată, iar munca într-un serial este ceva de durată”, ne-a declarat Patricia. Faptul că trebuia să interpreteze o persoană reală care are calităţi extrasenzoriale precum citirea gândurilor sau capacitatea de a vorbi cu morţii n-a fost decât o provocare: “Am făcut câteva cercetări înainte şi oricum am trăit şi eu câteva întâmplări ciudate în viaţa mea. Adevărul e că eu nu apelasem niciodată la un astrolog sau ceva asemănător care să mă «lumineze» înaintea unei decizii importante. După cum am mai spus, au fost câteva întâmplări ciudate, ştiam că există oameni cu pu­teri paranormale, dar, de asemenea, ştiu că sunt şi şarlatani care doar pretind că au puteri speciale, aşa că eram circumspectă”.

 

 

PREMONIŢIE. Înainte totuşi de răspunsul final, Arquette s-a întâlnit cu Allison DuBois, femeia cu puteri paranormale căreia trebuia să-i dea viaţă în “Medium”. “M-am întâlnit cu Allison înainte de a începe filmările. Este o persoană foarte puternică, foarte dedicată muncii sale. Tocmai de aceea i-am spus că publicul nu poate să-i înţeleagă puterile – de fapt sunt foarte mulţi care nici măcar nu cred în aşa ceva – şi că eu o s-o interpretez oarecum diferit. Totuşi, m-a inspirat destul de mult de-a lungul filmărilor”, ne-a povestit Arquette. Ciudat sau nu, Allison i-a prezis nu numai că serialul se va bucura de succes, dar şi că ea va câştiga un Emmy, lucru care s-a şi întâmplat, de altfel, în 2005.

 

 

DESCRIERE. Despre perso­najul pe care îl interpretează fosta soţie a lui Nicolas Cage spune că “este o persoană căreia îi place să fie alături de familia sa, să fie înconjurată de copii şi de soţ. Îi admir faptul că are un puternic spirit justiţiar. Pe de altă parte, este o fiinţă umană cu plusurile şi cu minusurile sale. Poate fi şi egoistă uneori şi asta o face mai credibilă”. Patricia a mărturisit că după primele cadre a început să aibă coşmaruri legate de grozăviile din serial. “Eram destul de speriată şi chiar îl întrebam de mai multe ori pe soţul meu dacă a încuiat uşa, dacă a închis ferestrele”, a adăugat Arquette.

 

Şi chiar dacă producţia are în continuare succes, Patricia nu ştie încă dacă se va implica în conti­nuare. Pentru că aşa cum se întâmplă mereu, orice lucru are şi un revers. Iar în cazul actriţei este vorba despre familie, care a fost neglijată de-a lungul celor trei ani de când lucrează la “Medium”. “Este destul de greu. Soţul meu mă ajută foarte mult cu fetiţa, este un soţ minunat. Este foarte greu, eşti cu familia doar în week-end. Cu alte cuvinte, rolul într-o producţie de televiziune nu este bun pentru o mamă”, a declarat protagonista.

Românii vor putea urmări aventurile lui Allison DuBois din aprilie la Hallmark Channel.

 

 

Interviu 

 
 
 
 
 
 
 
 
×
Subiecte în articol: arte patricia arquette