x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Pentru superfani - Bilete langă George Michael

Pentru superfani - Bilete langă George Michael

01 Mai 2007   •   00:00
Pentru superfani - Bilete langă George Michael

In urmă cu două zile, pentru cei mai mari admiratori ai lui George Michael s-au pus in vanzare bilete la categoria Gold Circle-Circle of Faith pentru concertul de la Bucureşti. Pentru această categorie a existat o perioadă de pre-sale, timp in care biletele au putut fi cumpărate exclusiv de pe site-ul oficial al artistului şi doar de cei inscrişi la George Michael Fan Club.

INŢELEGERE. Numărul total de bilete Gold Circle-Circle of Faith puse in vanzare a fost de 1.400, iar in pre-sale, pe site-ul oficial s-au vandut 800. Pentru că perioada de pre-sale de pe site-ul oficial pentru categoria Gold Circle-Circle of Faith s-a incheiat, Modus Production, organizatorii concertului de la Bucureşti, au convenit cu managementul lui George Michael să faciliteze fanilor romani accesul in această zonă specială (foto), prin vanzarea in Romania a celor 600 de bilete rămase.

Preţul unui bilet pentru Gold Circle-Circle of Faith este de 270 RON şi pot fi achiziţionate din reţeaua de magazine Diverta şi de la www.bileteonline.ro. Gold Circle-Circle of Faith este, aşa cum se poate vedea şi in fotografie, o zonă cu totul specială, situată in interiorul scenei circulare (din faţa scenei principale) oferind fanilor ocazia să fie foarte aproape de idolul lor in timpul concertului.

×
Subiecte în articol: arte