x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Poftiţi la karaoke, dacă vă place trompeta!

Poftiţi la karaoke, dacă vă place trompeta!

de Dana Cobuz    |    26 Sep 2010   •   00:00
Poftiţi la karaoke, dacă vă place trompeta!

Românii nu sunt doar mari amatori de muzică, ci şi mari, artişti, în viaţa privată. Atunci când nu cântă sub duş, când luptă cu traficul în drum spre serviciu sau în timp ce gătesc o ciorbiţă şi o to­că­ni­ţă, mulţi cântă o dată cu artiştii adevăraţi, la concerte.



Alţii, mai cu­rajoşi, merg în cluburi de ka­ra­o­ke, unde iau microfonul în mână şi în­cearcă să demonstreze că sunt ta­lentaţi. Tracul este cel mai adesea învins cu ajutorul unui păhărel, dar orice sacrificiu merită, măcar pentru cele trei minute în care eşti vedetă!

Pentru amatorii de clubbing, hiturile de la radio se numără prin­tre preferinţele karaoke. Pentru a oferi o mână de ajutor şi negativul piesei la calitate maximă, DJ Sava vine cu o surpriză şi oferă gratuit spre download pachetul de karaoke al melodiei "I Like (The Trumpet)" tuturor celor care vor să-şi testeze calităţile vocale. Oferta este una specială, pentru că "I Like (The Trumpet)" se numără printre cele mai difuzate piese în această vară, atât în varianta audio, cât şi ca videoclip.

DJ Sava este atent la cerinţele fanilor şi doreşte ca de fiecare dată să-i surprindă cu diverse lansări. Special pentru cei care îi ascultă muzica şi ca urmare a mesajelor pri­mite din partea lor, Sava a mai lansat un pachet de ringtonuri, ur­mându-i acum ne­gativul şi versu­rile special pentru karaoke. Cei care doresc să ţină legătura cu artistul o pot face prin intermediul site-u­lui personal www.djsava.ro, conturilor de facebook şi twitter. O altă surpriză pe care DJ Sava o pre­găteşte pentru fanii lui este lan­sa­rea remixului "I Like (The Trumpet)" realizat de faimosul pro­du­cător şi cunoscut DJ Robbie Rivera, melodie ce va avea premiera online în aceas­tă săptămână.

Nu mai aşteptaţi, puteţi începe antrenamentul cu trompeta chiar de acum, negativul şi versurile piesei "I Like (The Trumpet)" fiind la un click distanţă. E adevărat, când vă veţi trezi în clubul de karaoke cântând "I like the trumpet/ That sexy tu tu tu", vă vor lipsi puţin dansatoarele din videoclip. Dar vă rămâne gloria: tu, tu, tu!

×
Subiecte în articol: antimonden