x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Rebranding - Adevarul se relanseaza

Rebranding - Adevarul se relanseaza

de Ramona Draghici    |    12 Ian 2007   •   00:00
Rebranding  -  Adevarul se relanseaza

Dupa febra demisiilor si a numirilor in functii, cotidianul Adevarul urmeaza sa treaca la capitolul "relansare", iar Averea isi va schimba denumirea in Click. Noua echipa de manageri si-a intrat "pe bune" in paine si lucreaza la un proiect destinat "schimbarii la fata" a ziarelor lui Patriciu.

Averea isi schimba denumirea in Click. Dupa febra demisiilor si a numirilor in functii, cotidianul Adevarul urmeaza sa treaca la capitolul "relansare", iar Averea isi va schimba denumirea in Click. Noua echipa de manageri si-a intrat "pe bune" in paine si lucreaza la un proiect destinat "schimbarii la fata" a ziarelor lui Patriciu.

Laurentiu Ciocazanu, redactor-sef la Adevarul, a precizat ca "se lucreaza" la o schimbare semnificativa a publicatiei, relansarea acesteia urmand sa aiba loc in lunile care vin. Pana acum, de cand a venit noua conducere editoriala a ziarului, formata din Adrian Halpert, Laurentiu Ciocazanu, Ovidiu Nahoi si Mirel Curea, Adevarul a trecut prin mai multe schimbari de grafica, structura si continut. "Lucram din mers pentru a schimba ziarul si a-l face din ce in ce mai bun. Deocamdata, lucram pe ce am gasit", a declarat, citat de Mediafax, Ciocazanu.

Alta structura. Prima pagina a ziarului are acum o alta structura, in care si-a facut loc editorialul complet, nu doar o parte, cum era inainte. In plus, s-a renuntat la culoarea albastra pentru banda de deasupra titlului ziarului, in favoarea unei culori mai deschise. De asemenea, s-au folosit fonturi mai mari si grafica ziarului este mai coerenta, a mai spus Ciocazanu. Ziarul are si o serie de rubrici noi, precum cele de Societate si Life Media, la care se adauga reportajele.

"Adevarul lui Dinescu". Mircea Dinescu scrie acum cate un editorial pe pagina 2 a ziarului, sub titlul "Adevarul lui Dinescu". Adevarul are si un nou supliment cu programe tv, realizat in format de revista (A4, hartie lucioasa). Suplimentul este comun pentru Adevarul si Averea si se diferentiaza numai prin coperta si titulatura.
Vantu nu "bate" si spre Romania Libera
Investitiile lui Sorin Ovidiu Vantu pe piata media au devenit un subiect extrem de "gustat" de public si specialisti, deopotriva. Cunoscutul om de afaceri detine, in acest moment, grupul Realitatea Media - Realitatea TV si agentia de presa NewsIn, Academia Catavencu si Cotidianul, precum si Gardianul. Potrivit lui SOV, achizitionarea Romaniei libere nu intra in aria preocuparilor sale. "Nu este adevarat, e prima data cand aud acest zvon", ne-a declarat Sorin Ovidiu Vantu.
INFO

Director la TVR 1. Dana Deac a fost desemnata castigatoarea concursului pentru postul de director al TVR 1. Comisia de concurs a fost alcatuita din Tudor Giurgiu (presedinte-director general al Televiziunii Romane), Horia Romanescu (directorul Directiei Programe), Iulian Padurariu (directorul Directiei Marketing si Vanzari), Gordon Lovitt (consilier pe strategie editoriala al presedintelui-director general), Despina Neagoe (membru al Consiliului de Administratie) si George Pruteanu (membru al Consiliului de Administratie), informeaza TVR. "In urma cu mai mult timp, nu as fi crezut ca o sa-mi doresc sa revin in TVR", a spus Dana Deac, pana acum realizator la postul de stiri Antena 3. Printre invitatii ultimelor emisiuni pe care Deac le-a realizat la Antena 3 s-au numarat presedintele Traian Basescu si consilierul sau, Adriana Saftoiu, Basescu fiind numit politicianul anului. "Despartirea" Danei Deac de Antena 3 s-a facut pe cale amiabila. In total, cinci candidati s-au inscris la concursul pentru director al canalului TVR 1, concurs organizat de Televiziunea publica. Postul de director TVR 1 a fost ocupat anterior de Irina Radu - aceasta fiind, actualmente, director de productie la Kanal D - si a ramas vacant in 16 octombrie 2006. (Ramona Draghici)
×
Subiecte în articol: arte adevar