x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Revista Confidential - Beatrice Rancea, o mama imposibila

Revista Confidential - Beatrice Rancea, o mama imposibila

06 Aug 2008   •   00:00
Revista Confidential - Beatrice Rancea, o mama imposibila

In interviul acordat pentru numarul de august al revistei Confidential, Beatrice Rancea a dezvaluit motivul pentru care nu a facut copii:



În interviul acordat pentru numărul de august al revistei Confidenţial, Beatrice Rancea a dezvăluit motivul pentru care nu a făcut copii:

"Nu aş fi avut puterea să am atîta grijă de un copil, responsabilitatea de mamă o ai toată viaţa, este un lucru pe care te legi să îl faci pe viaţă şi, cum eu fac totul cu disperare, cred că aş fi fost o mamă imposibilă". Beatrice crede în puterea destinului şi e mulţumită de viaţa ei: "Dacă nu am făcut un lucru înseamnă că nu trebuia să se întîmple. Cred că am ajuns acolo unde a trebuit să ajung, că tot ceea ce îţi este predestinat, asta primeşti, indiferent ce ai face sau nu ai face". Beatrice povesteşte în interviul acordat revistei Confidenţial care erau condiţiile de la Operă pînă în ’90 şi cu ce eforturi a ajuns balerină: "Am dansat în «După-amiaza unui faun» numai în fustă şi în sutien la patru grade, fiind în piciorul gol, îngheţasem pînă la genunchi". A început să ia lecţii de balet de la 4 ani şi pînă la 18 ani nu şi-a permis să meargă la nici o petrecere pentru că nu putea risca să nu fie în formă sau să facă vreun accident din cauza oboselii. Din păcate, cariera ei de balerină a încetat la doar 30 de ani în urma a două accidente pe care le-a suferit la picioare: primul pe scenă şi al doilea la Revoluţie, la 24 decembrie ’89.

×
Subiecte în articol: arte