x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Sa mai suferim un pic

Sa mai suferim un pic

25 Aug 2004   •   00:00

Doamnelor si mai ales domnilor, uau! Am un motiv sigur pentru care va recomand calduros, incendios chiar, emisiunea matinala de pe OTV: decolteul extrem, dar extrem de generos al blondei aleia careia cred ca-i zice Cristina pe numele mic.

LUIZA LUPU - C(RAMPE)

Stiu, imi veti reprosa ca eu la alte emisiuni nu ma mai uit? Sa dau si eu pe un Mezzo, sa ma uit si eu la un tocsou pe tevesenc, da’ sa mai deschid o carte, da’ sa mai pun o caramida la edificiul si-asa debil al constitutiei mele interioare, da’ sa una, da’ sa alta! Dar eu nu! Eu ma uit la OTV! Pentru ca nu-mi pot lua ochii din decolteul Cristinei. Va rog sa ma credeti pe cuvant: n-aud o vorba! Habar n-am ce spun oamenii aia! Nu-nteleg nimic. Am asa un vajait in cap.

Ieri de pilda, avea o bluza neagra parca (uite, ca nici culoarea nu mi-o amintesc prea bine) si mulata, si decoltata si... stati putin ca iar nu stiu ce sa mai zic. Cuvintele palesc cand vine vorba de decolteul Cristinei. Ideile devin putine si fixe. Mainile ezita deasupra tastaturii care si ea roseste la randul ei cand vede ce-o pun sa bata.

Si erau acolo doi invitati. Daca ma uit putin pe foi va spun si cum ii cheama, dar nu asta conteaza. Conteaza ca unul dintre ei a zis ca el a compus multe hituri (uite c-am gresit putin si-am scris "hoit" in loc de "hit" da’ m-am corectat repede si nu si-a dat nimeni seama). Si Cristina l-a intrebat "ce ocheste un om care se-apuca de manele"? Va dati seama? Adica ce OCHESTE!?! Mi se pare un cant subtil acest "ocheste". Cand spui a "ochi" ai spus tot. Nu mai e nimic de adaugat. Ai ochit si gata.

Si l-a pus sa cante (pardon, sa maneleasca) si el a cantat un cantec (pardon, o manea) in care se plangea ca iubita lui nu-i raspundea la semeseuri si nici la telefon si nici nu vorbeste cu el, ca sa-i spuna in fata dac-a deranjat-o cu ceva: "ori ti-e greu sa-mi spui in fata ca te-am deranjat". E adevarat ca nu stia cand sa zica "hopa" si cand "hei" si le tot incurca, dar oricum se vedea ca sufera chiar si din modul in care tinea microfonul: avea degetul mic tinut in sus.

In orice caz, eu am renuntat la ideea fotoliului verde pe care i l-am cerut OTV in caz ca se-nchide iar. Nu de alta, dar a stat manelistu’ ala pe el si mi-e teama ca se ia. Daca se poate, sa mi-l dea p-ala ocru.
×
Subiecte în articol: arte