x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Sambata vedetelor

Sambata vedetelor

de Cristina Ologeanu    |    07 Dec 2005   •   00:00
Sambata vedetelor

Recent aparut pe piata media, postul de televiziune Partener TV se poate mandri cu o achizitie buna in materie de realizatori tv: Ruxandra Sararu.

Noua grila de programe a postului Partener TV cuprinde emisiuni incitante si educative cu profil economic, ingloband si toate domeniile conexe acestuia. Noul post de televiziune isi propune sa informeze, dar si sa educe telespectatorii, sa-i pregateasca la propriu pentru viata in Uniunea Europeana. Piata bancara si cea imobiliara, integrarea Romaniei in UE reprezinta puncte strategice in politica acestui post de televiziune din echipa caruia fac parte Mugur Stet, purtatorul de cuvant al BNR, Cristian Sima, presedintele WBS si cunoscuta realizatoare tv Ruxandra Sararu.

De week-end. Cunoscuta realizatoare tv este gazda emisiunii de divertisment "O sambata cu Ruxandra Sararu". Cu incepere de la ora 17:00, in fiecare sambata Ruxandra le propune telespectatorilor sai o intalnire la nivel inalt cu personalitati autohtone. In aceeasi masura, prin intermediul emisiunii, Ruxandra Sararu va darui telespectatorilor povesti calde, impresionante despre romanii care au reusit in viata.

×
Subiecte în articol: arte