x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Sare si piper dupa bust

Sare si piper dupa bust

27 Aug 2004   •   00:00

Se ia una bucata buna Manuela Grecu, se tavaleste putin prin emisiunile erotice de la Prima TV, dupa care se pune la fezandat o saptamana - doua, dupa cum doriti dumneavoastra sa-i fie carnea. In tot acest timp se uita la alte emisiuni si se incalzeste televizorul pentru noul post tv, Alfa.

LUIZA LUPU - C(RAMPE)

Dupa aceea se infiinteaza Alfa TV si se pregateste salata de emisiuni (sa fie cat mai variata, sa satisfaca, ma-ntelegeti, toate gusturile si mai ales busturile). Se ia Manuela Grecu de la fezandat, i se da o bluza mulata si o fusta pe masura si se baga in salata. Nu se lucreaza cu ea la dictie. Are si dictia sarmul ei aparte. Se lasa cat mai naturala. De exemplu, daca fata citeste ca la clasa a V-a, nu-i nimic, merge si-asa! Specialitatea astfel preparata se numeste simplu si firesc, "Din casa-n casa". Se adauga sare si piper, dupa gust. Sau, ma rog, dupa bust.

Asa se face ca o vedeta (a se citi starleta) de emisiuni al caror gen nu ar avea ce sa caute la Pax TV, de pilda, poposeste timid, dar totusi decis in televizoarele noastre si ne arata amenajari de interioare.

Sper din tot sufletul ca in foarte scurt timp, Manuela Grecu sa paraseasca fascinanta lume a agentilor imobiliari, teribilele descrieri de interioare, fantasticele tinuturi ale decoratiunilor de tot felul, motocicletele de pe care-si etaleaza orgolios trupul de balerina in retragere si sa se apuce de ceva serios: de pilda, sa prezinte ea in locul lui Dan C. Mihailescu "Omul care-aduce cartea" de pe Pro TV. Sau chiar sa se duca la Pax TV in locul lui Costion Nicolescu, sa le ia ea interviuri la monahi, da’ sa-si mai puna ceva pe ea, ca sa nu-i duca in ispita pe oameni (ptiu!).

Salut cu durere-n suflet formatia Manchester United, careia-i recunosc meritele si inaintea careia fac o scurta plecaciune. Las pios un buchetel de nu-ma-uita la mormantul formatiei de fotbal pe care am iubit-o nespus: Dinamo Bucuresti. Lili, vecina, Mimi, prietena, Cici, mama devotata, Getuta, amanta, vor plange vesnic la mormantul formatiei Dinamo. Dinamo a murit. Traiasca Dinamo!

×
Subiecte în articol: arte