x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Se dă startul la grila de toamnă

Se dă startul la grila de toamnă

de cristina stamatescu    |    01 Sep 2008   •   00:00
Se dă startul la grila de toamnă

ANTENA 1 ● Emisiuni noi
Veştile bune care se conturează încă de pe acum privind această toamnă sînt în număr de două – ordinea este aleatorie: scăpăm de caniculă şi începe grila de toamnă a ANTENEI 1!



ANTENA 1 ● Emisiuni noi
Veştile bune care se conturează încă de pe acum privind această toamnă sînt în număr de două – ordinea este aleatorie: scăpăm de caniculă şi începe grila de toamnă a ANTENEI 1!

Vedetele revin pe sticlă, în faţa telespectatorilor, începînd chiar din prima zi a lui septembrie şi chiar de la primele ore. După o vacanţă de cîteva săptămîni, Răzvan, Dani, Andreea Mantea şi echipa încep show-ul matinal! A doua emisiune din programul de toamnă al ANTENEI 1, în ordinea din grila de programe, este un new entry: Doamnelor şi domnilor, intră în scenă Mihai Morar, care va prezenta... Champania electorală!

VESELIE MATINALĂ. De astăzi, veselia matinală revine în casele românilor o dată cu debutul la ANTENA 1 al noului sezon din "’Neatza cu Răzvan şi Dani"! Mai plini de vervă şi de poante ca oricînd, cei doi "meseriaşi la distracţie" se întorc pe sticlă într-un decor nou, mai mare şi mai colorat, cu un show matinal plin de noutăţi.

De luni pînă vineri, de la 8:00 la 10:00, pe lîngă invitaţii din studio, reţetele lui Vlăduţ şi reportajele amuzante ale lui "Materian" Duţă, Răzvan şi Dani vor găzdui transmisiuni directe de la staţiile locale ale ANTENEI 1, în care telespectatorii vor fi puşi la curent cu cele mai interesante sau haioase întîmplări din ţară, dar şi cu starea vremii din diverse zone ale ţării.

O altă surpriză pregătită de cei de la "’Neatza cu Răzvan şi Dani" este o nouă apariţie în echipă, o reporteriţă despre care Răzvan şi Dani nu vor să dezvăluie decît faptul că va fi "o bucurie pentru ochii telespectatorilor". De cîteva ori pe lună, meseriaşii la distracţie vor da startul petrecerilor de week-end încă de vineri dimineaţă, cu cîte un chef... pe tema dată, la care toată lumea din studio va trebui să se prezinte costumată în... orice îi doreşte imaginaţia. Încă din prima săptămînă de emisie, Răzvan şi Dani vor lansa prima dintr-o serie de "campanii de bătut obrazul" după cum spune Răzvan, în care cei doi vor face de rîs apucăturile oamenilor fără bun-simţ elementar, care strică ziua tuturor celor cu care se întîlnesc. O altă noutate a sezonului va fi... locaţia în care se vor realiza emisiunile, deoarece Răzvan şi Dani nu se vor mai limita doar la studio, ci vor face show-ul de multe ori în diverse locuri potrivite temei emisiunii, campaniei în desfăşurare sau... dispoziţiei lor!

Mihai Morar vrea politicieni cu bule

Şase ediţii, patru politicieni şi probe speciale în fiecare ediţie, invitaţi de marcă, public spectator şi Mihai Morar în mijlocul acţiunii, totul ambalat cu umor, prezenţă de spirit, înseamnă, foarte pe scurt, "Champania electorală", un show în care oamenii politici au ocazia să se prezinte telespectatorilor aşa cum sînt, altfel decît apar pe scena politică.
Politicienii candidaţi la alegerile din toamnă vor fi invitaţi în platou să-şi construiască singuri campania electorală, în faţa telespectatorilor, cu resursele şi sub genericul puse la dispoziţie de ANTENA 1. Vor dezbate legi stupide ori controversate şi vor prezenta propria iniţiativă pe această temă, în proba "Pe legea mea!". În cadrul acestei rubrici,  politicienii vor afla tot soiul de norme în vigoare în unele state ale lumii şi vor trebui să se transforme în avocaţi. Spre exemplu, în Vermont, fluieratul sub apă este interzis, iar în Alaska rişti închisoarea dacă arunci un elan viu dintr-un avion aflat în mişcare.

×
Subiecte în articol: arte razvan