x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Sebastian Opriţa - Lumile visului

Sebastian Opriţa - Lumile visului

de Jurnalul National    |    07 Feb 2008   •   00:00

A absolvit Universitatea Naţională de Arte, secţia Grafică, în 2003, a urmat un Master de doi ani pe arte vizuale la aceeaşi instituţie, şi acum îşi face doctoratul pe tehnici de lucru în animaţie.

A absolvit Universitatea Naţională de Arte, secţia Grafică, în 2003, a urmat un Master de doi ani pe arte vizuale la aceeaşi instituţie, şi acum îşi face doctoratul pe tehnici de lucru în animaţie. Este membru fondator al Clubului Ilustratorilor, în România şi e fascinat de farmecul fără sfârşit al poveştilor. Aşa că n-a stat mult pe gânduri şi a început să le ilustreze.

 

CV 

Sebastian Opriţa preferă acuarela ca teh­ni­că principală de lucru în ilustraţiile cărţilor de poveşti. Deşi el însuşi recunoaşte că pentru proiectul de animaţie la care lucrea­ză în prezent va trebui să folosească acrili­cele. A ilustrat pentru Pro Editură şi Tipo­grafie cartea “Mi piace il latte seco”, din “Co­l­ecţia pisicii”, a participat la numeroase expoziţii cu prietenii de la Clubul Ilustratori­lor şi a făcut parte din juriul unor concursuri UNESCO în România.

×
Subiecte în articol: art - portret de artist