x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Şef interimar la Evenimentul zilei

Şef interimar la Evenimentul zilei

de Jurnalul National    |    12 Mar 2008   •   00:00

Locul lăsat liber de Răzvan Ionescu la Evenimentul zilei n-a rămas vacant prea mult timp. Potrivit unui comunicat de presă emis de Ringier Romania, Horia Ghibuţiu va fi pentru o perioadă determinată noul şef al publicaţiei.

Locul lăsat liber de Răzvan Ionescu la Evenimentul zilei n-a rămas vacant prea mult timp. Potrivit unui comunicat de presă emis de Ringier Romania, Horia Ghibuţiu va fi pentru o perioadă determinată noul şef al publicaţiei.

 

Vă redăm comunicatul integral mai jos:

“Horia Ghibuţiu preia condu­cerea editorială a Evenimentului zilei de la fostul său coleg, Răzvan Ionescu; săptămâna trecută acesta a anunţat managementul companiei asupra deciziei sale de a demisiona. Daniel Nanu, redactor-şef adjunct al ziarului Compact, va asigura coordonarea editorială a cotidianului gratuit editat de către Ringier Romania.

Horia Ghibuţiu (39) are o experienţă de 18 ani în jurnalism. A debutat în 1990 la Tineretul Liber. În 1993 s-a alăturat pentru prima dată echipei Evenimentul zilei, pe poziţia de secretar de redacţie, în cadrul căreia a crescut, devenind şef de departament. În total, Horia Ghibuţiu a acumulat 8 ani de experienţă în cadrul cotidianului Evenimentul zilei. Din septembrie 2006 este redactor-şef al ziarului gratuit Compact, unul dintre cele mai importante proiecte ale editurii Ringier, pe care l-a poziţionat cu succes în segmentul tânăr-urban.

În zilele următoare, Managementul Ringier va demara procesul de selecţie pentru postul de redactor-şef, atât în cadrul companiei, cât şi în afara sa. Luând în calcul importanţa ziarului Evenimentul zilei, precum şi responsabilitatea acestui post, acesta va fi un proces complex. Postul de redactor-şef al cotidianului Compact rămâne vacant până la finalizarea procesului de selecţie pentru Evenimentul zilei.

Managementul Ringier Romania îi mulţumeşte lui Răzvan Ionescu pentru colaborare şi îi urează lui Horia Ghibuţiu mult succes în noul său rol!‘‘

 

Marius Hagger, General Mana­ger al Ringier Romania, a declarat:

“Evenimentul zilei este unul dintre titlurile-cheie ale trustului Ringier şi suntem decişi să-i construim un viitor durabil ziarului. În urmă cu câteva săptămâni am numit unul dintre cei mai buni manageri ai Ringier în fruntea diviziei din care Evenimentul zilei face parte. Astăzi atribuim interimar rolul conducerii editoriale a Evenimentului zilei unuia dintre cei mai buni ziarişti şi lideri de echipă, Horia Ghibuţiu. Zilele ce urmează vom demara un complex proces de selecţie pentru poziţia de redactor-şef al Evenimentului zilei‘‘.

Horia Ghibuţiu, prim redactor-şef adjunct, a declarat: “Sunt extrem de onorat de faptul că am fost nominalizat pentru această funcţie şi, în egală măsură, perfect conştient de responsabilitatea pe care o implică acest lucru, fiindcă Evenimentul zilei a fost, este şi va rămâne cel mai influent brand al presei scrise din România‘‘.

×