x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

06 Feb 2009   •   00:00

6 februarie 2009



FELICIA
Cea mai recentă ediţie a revistei Felicia vă invită în universul fascinant al teatrului alături de două mari actriţe ale scenei româneşti: Ileana Stana Ionescu şi Mariana Mihuţ. De asemenea, alte două actriţe – Cecilia Bârbora şi Corina Moise – dezvăluie secretele telenovelei "Fetele marinarului". Pasiunea pentru scenă, respectul pentru public, devotamentul pentru profesie sunt "poruncile" care, urmate cu sinceritate, ghidează carierele celor patru actriţe. Ediţia din 5 februarie a revistei Felicia costă 2,5 lei. (Adriana V. Păduraru)

PREMIILE UNITER
Ediţia de anul acesta a Galei Premiilor Uniter se va desfăşura la 13 aprilie la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti şi va fi transmisă în direct şi în reluare pe TVR 1. Gala Premiilor Uniunii este un eveniment anual de acordare de premii creatorilor din domeniul teatrului şi celor mai valoroase creaţii teatrale. Premiile se decernează pentru Cel mai bun spectacol, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenograf, Cel mai bun actor şi Cea mai bună actriţă, dar şi pentru critică teatrală, debut, teatru radiofonic, teatru tv, întreaga activitate şi excelenţă. (Cristiana Stamatescu)

AUDIENŢE RRA
Campania aniversară a Radiodifuziunii Române a dus la clasarea Radio România Actualităţi pe primul loc în topul preferinţelor ascultătorilor. Potrivit valului trei de audienţe pe anul 2008, la nivel urban, RRA a câştigat 110.000 de ascultători pe zi şi a ajuns la o cotă de piaţă de 16,1%. Nici celelalte posturi ale Radioului public nu au stat rău la capitolul audienţe. Numărul cumulat de ascultători din mediul urban a crescut la o medie de 2.450.000 de ascultători zilnic. În ceea ce priveşte Capitala, cota de piaţă a Radio România a crescut la 28,8%. (Cristiana Stamatescu)

×
Subiecte în articol: arte