x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Surpriza - Impacarea divelor

Surpriza - Impacarea divelor

de Cristina Ologeanu    |    03 Oct 2005   •   00:00
Surpriza - Impacarea divelor

Andreea Marin si Mihaela Radulescu au ingropat securea razboiului. Felicitarile, masa si dansul: in direct la "Surprize…".

Andreea Marin si Mihaela Radulescu au fost protagonistele unui episod demn de "Surprize, surprize". Cele doua s-au impacat in direct, in emisiunea Andreei Marin.

Ca Andreei Marin ii place sa se tina de surprize o stim de sapte ani, de cand face emisiunea "Surprize, surprize". In editia de sambata, ea "le-a copt-o" atat reprezentantilor presei, cat si telespectatorilor sai. Sub diverse pretexte, Andreea i-a convocat la aceasta editie pe reprezentantii presei, tinandu-i in sah pana la anuntarea in direct a adevaratului pretext. "Atunci cand lupti pentru o cauza nobila, atunci cand vrei sa-i ajuti pe oamenii afectati de inundatiile ce au lovit Romania, nu trebuie sa mai tii cont de rivalitati". Dupa care vorbele sale au lovit ca un trasnet: "Doamnelor si domnilor, Mihaela Radulescu!". Odata facut acest anunt, in platoul emisiunii a intrat chiar Mihaela Radulescu. Cele doua chiar s-au imbratisat, gest incredibil, avand in vedere ca, se stie, ele au multe de impartit.

ALATURARE. De ce au decis sa ingroape securea razboiului? Andreea Marin s-a alaturat campaniei "Vedete pentru sinistrati" initiate de Mihaela Radulescu. Telespectatorii au vazut stand pe aceeasi canapea doua rivale despre care, judecand dupa logoreea lor, ar fi spus ca, de fapt, cearta dintre ele nu ar fi fost altceva decat un zvon rautacios. Cat timp telespectatorii urmareau imagini filmate cu Mihaela si Andreea impartind alimente sinistratilor, protagonistele abia daca au schimbat cateva cuvinte. Poate si pentru ca, dupa o "pauza" de trei ani, este mai greu sa gasesti subiecte comune. Asa sa fie?

ISTORIE CU SCANDAL
Mihaela Radulescu si Andreea Marin au avut in trecut de schimbat multe vorbe "de duh". Totul a inceput in 2002, cand Mihaela facea public faptul ca formatul "Surprizelor" i-a fost propus intai ei de Valeriu Lazarov, numai ca ea a refuzat. Andreea a replicat ca afirmatia Mihaelei este o minciuna. Ba chiar a contraatacat, spunand ca, in profesie, ea se bazeaza pe inteligenta si pe farmec, nu pe fizic, asa cum face Mihaela. Nici incercarea unei reviste de a le avea pe amandoua pe coperta sarutandu-se nu a stins conflictul. Rivalitatea dintre cele doua a fost intensificata si de tot felul de topuri de genul "cea mai cea", cand una dintre ele trebuia sa se multumeasca cu locul al doilea. Un alt motiv de raca a fost faptul ca Mihaela nu s-a regasit printre nominalizarile pentru topul "Cei mai iubiti", prezentat de Andreea. De fapt, dupa cum sustin unele guri rele, buba a fost disputarea titlului neoficial de "regina a divertismentului".

×
Subiecte în articol: arte andreea mihaela Mihaela Radulescu