x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Surpriza - Laibach la Sala Agronomia

Surpriza - Laibach la Sala Agronomia

de Miruna Nicolae    |    15 Dec 2006   •   00:00
Surpriza - Laibach la Sala Agronomia

"Muzica pop este pentru turma de oi, iar noi suntem ciobanii deghizati in lupi" si "Suntem la fel de fascisti, pe cat Hitler era pictor" sunt doar doua dintre declaratiile "manifest" ale trupei Laibach.
Concertul, organziat de One Event & Livada, va avea loc la 15 februarie 2007 la Sala Agronomia din Bucuresti. Pentru acest eveniment vor fi puse in vanzare dupa jumatatea lunii decembrie 1.500 de bilete, cu pret unic de 60 RON.

LAIBACH. Trupa originara din orasul minier Trbovlje (Slovenia) a debutat in anul 1985 cu un album care a fost in scurt timp interzis de autoritatile comuniste iugoslave. Au urmat noi discuri pline de mesaj: Opus Dei (1987), Kapital (1993), NATO (1994), WAT (2003) si in 2004, best off-ul "Laibach Anthems" - care contine si o varianta melodica la evergreen-ul "Mama Leone". Cel mai recent album, "Volk", contine 14 piese, fiecare fiind un imn national, realizat intr-o varianta satirica, specifica trupei. Prin intermediul acestor piese, Laibach isi spune liber parerea despre situatia politica actuala si viitorul generatiei urmatoare.

×
Subiecte în articol: culture club