x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale "The Social Network", lider în box office-ul american

"The Social Network", lider în box office-ul american

04 Oct 2010   •   00:00

Filmul "The Social Network", care prezintă felul în care a apărut site-ul de socializare Facebook, se află pe prima poziţie al box office-ul nord-american în primul weekendul de la lansare, potrivit statisticilor de pe site-ul Rottentomatoes.com.

Pelicula, regizată de David Fincher, prezintă felul în care a evoluat un mic site, creat de câţiva studenţi în joacă, în 2004, în campusul universităţii Harvard. Jesse Eisenberg interpretează rolul lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a avut încasări de 23 de milioane de dolari de vineri până duminică în SUA şi Canada.

Locul al doilea este ocupat de lungmetrajul "Legende din regatul bufniţelor/ Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole", o animaţie de acţiune, în regia lui Zack Snyder, care a avut încasări de 10,85 milioane de dolari.

"Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule", regizat de Oliver Stone şi în care spectatorii vor avea posibilitatea de a-l revedea pe Michael Douglas interpretând rolul magnatului din lumea finanţelor Gordon Gekko, ocupă locul al treilea, cu încasări de 10,1 milioane de dolari de vineri până duminică.

În acelaşi top, pe următoarele locuri se mai situează Oraşul/ The Town", regizat de Ben Affleck, cu încasări de 10 milioane de dolari, comediile "Easy A", cu 7 milioane de dolari şi "You Again", produs de studiourile Disney, care a adus 5,52 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: magazin