x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale TV - Silviu Prigoana ii vrea pe Carcotasi

TV - Silviu Prigoana ii vrea pe Carcotasi

de Cristina Ologeanu    |    20 Sep 2006   •   00:00
TV - Silviu Prigoana ii vrea pe Carcotasi

Comedy Channel Media. Acesta este numele noului post tv ce ar fi trebuit sa emita din luna decembrie. Printre "parintii" acestui canal se numara si neobositul Silviu Prigoana, care deja este un expert in lansarea pe banda rulanta a televiziunilor.

La carma noului post de nisa se afla trei asociati: Silviu Prigoana, Rares Gardus si Petrica Gheorghe. Pe langa investitia acestora va exista si o sustinere financiara externa. Petrica Gheorghe ne-a declarat ca, pana in prezent, doar pe partea romaneasca de productie s-au cheltuit 500.000 de euro. Cat despre investitia tehnica, aceasta este asigurata de catre Silviu Prigoana. Comedy Channel Media ar fi trebuit sa emita, conform afirmatiilor lui Petrica Gheorghe, din luna decembrie a acestui an. Numai ca, in sedinta de ieri a Consiliului National al Audiovizualului, a fost respinsa cererea de acordare a licentei audiovizuale din cauza ca proiectul prezentat nu a fost destul de convingator.

NUME TARI. In proportie de 70%-80%, conform proiectului, postul ar fi difuzat productii romanesti proprii. "Deja suntem in faza de productie de sit-com-uri. Primul care va fi difuzat se va numi «Nebuni dupa tine». Din distributie nu fac parte nume cunoscute, dar vor fi invitate si vedete ca guest star", ne-a declarat Petrica Gheorghe. Pe langa serialele autohtone, cei de la Comedy Channel Media doreau sa difuzeze si emisiuni de divertisment, talk show-uri à la Jay Leno. In acest sens, au fost curtate o serie de vedete tv cu state vechi in domeniu. "Am avut discutii cu Florin Calinescu sa faca la noi «Chestiunea Zilei». Am mai vorbit si cu Carcotasii, carora le-am facut o oferta de genul daca nu vor sa apara pe sticla, atunci sa scrie scenarii pentru emisiuni. Si cu cei de la Divertis am discutat sa vina la noi. Dar nu am primit nici un raspuns de la ei", a spus Petrica Gheorghe. De ce nu au vrut sa vina acestia la noul canal tv? Poate ca oferta nu a fost atat de convingatoare. Pentru prestatia lor, acestia ar fi primit nu un salariu fix, ci actiuni la Comedy Channel Media. "«Veniti la noi si va dam actiuni», asa le-am spus. Nu le-am cerut sa investeasca ei bani, ci le ofeream gratuit un numar de actiuni", a mai precizat Gheorghe.

CABLISTII. Ca orice bun gospodar, "parintii" Comedy Channel Media deja au facut demersuri in vederea includerii canalului in pachetele de baza ale cablistilor. Numai ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. "Cablistii mici au acceptat sa includa Comedy Channel Media in pachetul de baza. Insa cu cele doua mari companii de cablu nu am ajuns la un acord", recunoaste Petrica Gheorghe, care a mai adaugat ca, probabil, RCS si Astral, pentru inceput, vor introduce acest canal in pachetul extins de programe. Dar asta numai dupa obtinera licentei.

×