x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ucenica lui Trump, Nadia Comăneci

Ucenica lui Trump, Nadia Comăneci

de Oana-Maria Baltoc    |    09 Ian 2008   •   00:00

Reality-show - Nadia lupta pentru o cauza nobila
Miliardarul american Donald Trump a eliminat-o deja pe una din cele 14 vedete participante la "The Celebrity Apprentice", reality-show difuzat săptămânal de postul NBC, din 3 ianuarie, la care a fost cooptată şi Nadia Comăneci. • VIDEO




Reality-show - Nadia lupta pentru o cauza nobila
Miliardarul american Donald Trump a eliminat-o deja pe una din cele 14 vedete participante la "The Celebrity Apprentice", reality-show difuzat săptămânal de postul NBC, din 3 ianuarie, la care a fost cooptată şi Nadia Comăneci.


Trump declara în cadrul unei conferinţe de presă, cu câteva săptămâni înainte ca sezonul cu numărul şapte al reality-show-ului să debuteze pe micul ecran, că i-a fost extrem de greu să elimine dintre participanţii la "The Celebrity Apprentice", concurs la care participă actori, sportivi, cântăreţi şi oameni de televiziune. Şi asta pentru că magnatul a fost pus în situaţia de a critica şi "concedia" oameni pe care îi cunoaşte şi îi admiră, se arată în Daily News. Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci a promis telespectatorilor NBC că va face o "figură" de nota 10, aşa cum s-a întâmplat şi la Jocurile Olimpice de la Montreal în 1976, când juriul i-a oferit de şapte ori punctaj maxim. În cazul în care va câştiga marele premiu, 250.000 de dolari, românca îi va dona Organizaţiei Special Olympics în cadrul căreia este vicepreşedinte al Consiliului Director.


ELIMINATA.
Prima căzută la datorie a fost playmate-ul Playboy Tiffany Fallon. Trump i-a reproşat frumoasei vedete, în ediţia care a avut loc joia trecută (şi care a fost urmărită de 11 milioane de telespectatori), că nu a apelat la ajutorul prietenilor săi celebri, cum este Hugh Heffner, pentru a-şi ajuta echipa să strângă mai mulţi bani în cadrul primei acţiuni pe care a întreprins-o: vânzarea de hot-dog pe străzile din New York. La debutul concursului, concurenţii au fost împărţiţi în două tabere, bărbaţi şi femei. Vedetele şi-au folosit influenţa şi au apelat la ajutorul amicilor bogaţi şi faimoşi care au cumpărat un banal hot-dog şi cu 5.000 sau 10.000 de dolari. Printre cei care au răspuns apelului caritabil s-a numărat şi primarul New Yorkului, Michael Bloomberg. Actriţa Marilu Henner a povestit că munca grea şi tensiunea competiţiei i-au afectat în asemenea măsură pe unii concurenţi încât au avut nevoie de îngrijiri medicale. Câştig de cauză au avut în cele din urmă domnii, care au reuşit să strângă nu mai puţin de 52.286 de dolari, faţă de doar 17.038 cât a obţinut echipa doamnelor. Într-un interviu apărut ieri in Seattle Post Intelligencer, Tiffany o descrie pe Nadia drept spirituală, amuzantă şi foarte activă pe parcursul primei probe, chiar dacă pe micul ecran a părut mai degrabă timidă.


DILEMA. "Sincer, în unele cazuri nu am ştiut cum să procedez. Pentru că pe mulţi dintre ei îi cunosc, nu neapărat personal, dar ştiu la fel ca toată lumea ceea ce au realizat. Nu e uşor să alegi între medaliaţi cu aur la Olimpiadă sau campioni. A fost o situaţie total diferită faţă de ediţiile anterioare ale concursului, unde am eliminat nişte tinerei cu studii la Harvard, care nu s-au descurcat", a mărturisit Donal Trump, moderatorul emisiunii după ce s-au încheiat filmările pentru emisiune. Omul de afaceri nu s-a oprit aici cu dezvăluirile din culisele show-ului: "Câţiva au cedat nervos. Pe de altă parte, am avut surpriza să asist la o competiţie acerbă, mai aprigă decât oricare alta din istoria acestui reality-show", a precizat Trump.


ÎN ARENA. Alături de fosta gimnastă Nadia Comăneci, în show mai sunt prezenţi starul muzicii country Trace Atkins, actorul Vincent Pastore (Sal "Big Pussy" din "Clanul Soprano"), Gene Simmons din formaţia Kiss, fostul campion mondial la box profesionist Lennox Lewis, jucătoarea de softball Jennie Finch, actorii Marilu Henner şi Stephen Baldwin, modelul Carol Alt, producătorul de televiziune Nely Galan, luptătorul Tito Ortiz. De ce este specială această ediţie "The Apprentice"? Pentru că de astă dată, concurenţii au fost aleşi din rândul celebrităţilor, spre deosebire de celelalte şase ediţii, când tineri absolvenţi ai unor universităţi prestigioase s-au înfruntat pentru un post de manager la compania lui Donald Trump. Vedetele încearcă să strângă într-o perioadă dată de timp o sumă cât mai mare de bani folosindu-se de renumele lor, dar şi de abilităţi manageriale.


La Antena 3

"The Apprentice" este difuzat la noi de Antena 3, iar sezonul şapte al reality-show-ului îl vom vedea, cel mai probabil, în vara acestui an.În cadrul ediţiei la care a participat şi Nadia Comăneci s-au adunat câteva milioane de dolari, fonduri care vor fi donate în scopuri caritabile. Premiul cel mare, 250.000 de dolari pentru o acţiune caritabilă la alegere, îi revine celui mai bun concurent, vedetei care va scăpa de eliminare şi îl va convinge pe Donald Trump (foto) că ştie să facă afaceri. Înainte de începerea filmărilor pentru acest show, celebrităţile au semnat un contract de confidenţialitate prin care s-au obligat să nu dezvăluie informaţii importante despre emisiune înainte ca aceasta să fie difuzată.

 

 

 

×
Subiecte în articol: arte trump Nadia Comaneci nadia