x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Un proiect unic în România!

Un proiect unic în România!

de Dana Andronie    |    23 Sep 2014   •   14:52
Un proiect unic în România!

Ieri s-a dat startul la traseul “Descoperă-l pe Brâncoveanu”. Acesta face parte din proiectul “Moştenirea lui Brâncoveanu”, dedicat celor 300 de ani care s-au scurs de la moartea marelui voievod şi martir Constantin Brâncoveanu.

Acest proiect, cu totul special, conceput sub forma unui joc, de tip “Treasure Hunt”, îşi va dezvălui secretele o dată cu parcurgerea traseului şi a hărţilor puse la dispoziţia jucătorilor. “Game master-ul” (în persoana a şase actriţe: Simona Popescu, Andreea Bolovan, Romina Boldaşu, Graţiela Bădescu, Ana Căliţă şi Ana Turos) conduce jocul. La sfârşitul traseului, se acordă trei premii în ordinea punctajului obţinut pe fiecare grup în parte. Participanţii vor avea la dispoziţie o hartă special concepută, cu localizarea monumentelor, parte din traseu, cât şi informaţiile necesare rezolvării “quest”-ului.

Proiectul “Descoperă-l pe Brâncoveanu” se va termina vineri, 17 octombrie, la ora 20:00. Până atunci în fiecare zi de marţi, miercuri, joi şi vineri sunt rezervate acestui eveniment cultural de tip joc. Pregătiţi-vă! Îl veţi putea descoperi pe Brâncoveanu, dar vă puteţi descoperi creativitatea, transformând o lecţie de cultură şi civilizaţie de la graniţa secolului XVII cu secolul al XVIII-lea, într-un parcurs pe care nu-l vei regreta. Important este să intri în joc. “Intră şi tu în joc: Descoperă-l pe Brâncoveanu altFEL decât în manualul de istorie”. Informaţii la Call Center: 0767 667 466.

×