x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale UNDER

UNDER

08 Dec 2006   •   00:00

FARA TELEVIZOR. Club A si Asociatia Consumatorilor de media demareaza proiectul "Ziua fara televizor" - o alternativa la divertismentul de consum de tip tv. Astazi, de la ora 17:00, incepe oficial "Ziua fara televizor!", o seara cu program stufos: proiectie de filme de scurtmetraj premiate la festivaluri internationale, folk cu Daniel Fat, poezie din "Cartea aleanului" de Leonard Cohen cu Diana Giubernea si teatru - "Eftin da’ bun" dupa I.L.Caragiale. (R.G.)

BIMS. Maine, la Artjazz Club, de la ora 21:30, va avea loc un nou concert Butterflies In My Stomach (foto). Maca (vocal), Meghi (pian, keyboard), John (chitara), Ieronim (trombon, sampler), Bujor (bass) si Laurentze (tobe) va vor incanta urechile cu melodii funck, acid jazz, trip hop si chill.

TARG DE CASETE. Duminica, 10 decembrie, intre orele 12:00 si 20:00, Clubul Utopia din Bucuresti este gazda unei manifestari inedite, intitulata Old Stuff Good Stuff. Este vorba despre un targ de casete, cu muzici rock, evident! Colectionarii de muzica sunt asteptati sa vina cu ce mai au pe acasa si doresc sa expuna sau sa faca schimb. Casetele din "epoca Piata Romana" sau venite de peste mari si tari vor constitui subiect de comentarii si trocuri, mai ales ca vorbim despre un format pe cale de disparitie. (A.R.)

MARIA RADU. Astazi, la Orange Concept Store, de la ora 20:30, va concerta Maria Radu. Solista va fi acompaniata de Adrian Visteanu (chitara electrica), Emanuel Gheorghe (chitara electoacustica), Marian Hancu (clape), Marius Lung (bass) si Norbert Tobias (tobe). Petrecerea continua maine seara cu Shukar Collective. (M.N.)

DJ SEB. In aceasta seara, in Kristal Glam Club revine DJ Seb Fontaine. Putini stiu ca despre Seb prietenii glumesc spunand ca are muzica "dance" in sange, pentru ca a fost conceput in Ibiza, mama sa fiind dj rezident acolo. Pentru ca s-a simtit minunat prima oara cand a venit in Romania, Seb s-a tinut de cuvant si va mixa din nou in Kristal. (R.G.)

EXPOZITIE. Luni, 11 decembrie, ora 19:00, la Club El Comandante va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie nonconventionala, "Amintiri". Expozitia este organizata in cadrul evenimentului de cultura industriala Another Kind of Music. Fotografiile vor fi proiectate si insotite de un performance audio live realizat de Brazda lui Novac, Minus si CandleStickMaker. (M.N.)

PARTY. ProFM pune de o megapetrecere la Bacau, in club Bahia! Maine seara se lasa cu un show live pe cinste impreuna cu Studio One si Andreea Balan. Maestru de ceremonii este Claudiu Sara, iar responsabil cu ametirea platanelor - DJ Greeg. Party people follow Prof.! (R.G.)

FOLCLOR. Pentru prima data in ultimii 36 de ani vom avea la 22 decembrie, pe scena Salii Palatului, o orchestra de folclor formata din 55 de muzicieni, in concert alaturi de marele nostru artist Gheorghe Zamfir. Vom avea ocazia sa ascultam in premiera suite folclorice, special pregatite de Gheorghe Zamfir, precum si compozitii ale acestuia. (R.G.)

PREOTEASA. Duminica, 10 decembrie, de la ora 20:00, va avea loc o petrecere "cu mesaj". Sub sloganul "Ura virtuala e reala. Da DELETE la ura!" vor concerta Altar (foto), Implant pentru Refuz, Kadja Couds Society si Electric Brother. Intrarea este libera. (M.N.) ADIO! Clubul Underworld si-a inchis portile alaltaieri seara cu o petrecere de neuitat intre prieteni si consumatori de punk. Vestea buna este totusi ca Underworld nu va disparea cu una cu doua. Patronii sunt deja in cautarea unei noi locatii in Bucuresti. (R.G.)

& MORE

The Web
8.12: Seb & TRG; Special guest: Brio (UK)
9.12: D-Laid, Sinkronize

CLUB UTOPIA
8.12: Bio, Blind Spirits, Tep Zepi (rock)
9.12: Kumm, Meanox

CLUB OLD SCHOOL
8.12: Uli John Roth, Therion - intalnire cu publicul ora 17:00
10.12: Altar
13.12: Vader, Taine, Past Redemption, Amon Din

CLUB YELLOW
9.12: Nightlosers

CLUB A
14.12: Gashkademia de Folk, Imperfect (folk) ora 18:00

CLUB B52
14.12: Oliver

BIG MAMOU
8.12: Old News
9.12: D.O.N.E.
×
Subiecte în articol: culture club club