x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & More

Under & More

de Jurnalul National    |    22 Feb 2008   •   00:00

CEALALTĂ JUMĂTATE. Teatrul Mic are bucuria de a vă invita duminică, 24 februarie, de la ora 19:00, la cea de-a 100-a reprezentaţie a spectacolului “Cum iubeşte cealaltă jumătate”, de Alan Ayckbourn. Un candid încornorat şi o elegantă consoartă adulterină. O nevastă timidă cu bărbat avansat şi o neglijentă soţie neglijată plus un soţ amant fierbinte – trei cupluri şi un singur adulter, plus o groază de încurcături. Umorul britanic versus universalul qui-pro-quo. Toate astea au făcut ca spectacolul să ajungă la 100 de reprezentaţii şi să fie aplaudat, timp de cinci ani, de aproape 15.000 de spectatori. (R. Grinţescu)

 

ÎN 7 MINUTE. “Îţi cauţi jumătatea? O găsim noi. În şapte minute.” Începând cu 1 martie, Clubul Metropolis va fi săptămânal gazda unei serii de petreceri inedite. Speed Dating va fi prima petrecere care va avea loc chiar de Mărţişor. Bazat pe conceptul născut în New York, evenimentul e structurat în trei părţi: concursul propriu-zis, concert şi after-party. Înscrierea se face accesând pagina www.singur.ro şi completând formularul. Împărţit în două runde, speed-dating-ul are la bază câteva reguli simple. Există 14 concurenţi, şapte femei şi şapte bărbaţi. Câştigătorii vor petrece un week-end împreună la munte, clasaţii pe locul doi se vor bucura de o cină romantică la un restaurant din Capitală, iar cei clasaţi pe locul 3 vor primi cadouri-surpriză. (R.G.)

 

SPECIAL LA KRISTAL. Kristal Glam Club din Bucureşti vă aşteaptă mâine seară la un show incendiar susţinut de Pete Tong . La început, Pete Tong a fost interesat mai mult de a cânta la tobe, dar în scurt timp a devenit DJ. Prima experienţă ca DJ a avut-o la 15 ani, la nunta unui prieten. Artistul este gazda Essential Mix, una dintre cele mai ascultate emisiuni de muzică electronică din toată lumea, ce se difuzează la BBC Radio 1. De asemenea, el este producător muzical şi deţine Casa de discuri FFRR. (R.G.)

 

ALBUM. M.A.N.D.Y., adică Philipp şi Patrick (foto), unul dintre numele prezente la concertul marca The Mission de la 1 martie, de la Sala Polivalentă, lucrează la un nou album care va fi lansat în curând. Cei doi artişti, cofondatori ai casei de discuri Get Physical, au lansat recent compilaţia Fabric 38. Cei doi producători şi DJ de la M.A.N.D.Y. şi-au arătat regretul de a nu fi văzut Bucureştiul când au mixat cel mai recent, la Studio Martin, însă speră să dea o tură în Capitală la 1 martie, când vor concerta la Sala Polivalentă, alături de Chicane (live), Jeff Mills şi Monochrome (live). (R.G.)

 

DRAGOBETE ÎN CLUB A. Ca în fiecare an, Club A promovează tradiţiile şi obiceiurile româneşti şi organizează o petrecere pe cinste cu ocazia Dragobetelui – sărbătoarea dragostei la români. Astfel, duminică, 24 februarie, începând cu ora 21:00, Moroşanu şi Roxana de la Etnic vor da startul unei megapetreceri româneşti în Club A, unde tradiţiile specifice sărbătorii Dragobetelui vor fi la ele acasă. Amfitrionii petrecerii vă vor aştepta cu flori şi cu vin, bomboane de ciocolată pentru “îndulcirea relaţiilor”, vor oficia căsătorii şi logodne simbolice, vor organiza concursuri cu premii inedite, iar la bar veţi găsi deja tradiţionalul “elixir al dragostei”. (R.G.)

 

ŢINUTĂ. Pentru noul ei turneu mondial, KYLIEX2008, Kylie plănuieşte să adopte un look ceva mai sofisticat şi mai puţin provocator. De această schimbare de imagine se va ocupa personal designerul Jean-Paul Gaultier, care va crea şi ţinutele pe care artista le va purta  la Bucureşti. Designerul francez s-a ocupat şi de ţinutele Madonnei pentru turneul Blond Ambition, din 1990. Turneul KYLIEX2008 va cuprinde anul acesta şi România, unde Kylie va susţine un concert pe Stadionul Cotroceni din Bucureşti, la 17 mai. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la preţurile de 70, 95, 130, 200, respectiv 400 de lei. (R.G.)

 

MORE

 

BIG MAMOU

22.02: Boiling Muse, ora 21:30

23.02: Blueservice, ora 22:00

25.02: Green Donkeys, ora 21:00

28.02: Black Magic & Legacy, ora 21:00

GREEN HOURS

23.02: The Others (funk-jazz), ora 22:00 

24.02: Psychenaturadatura & Calea Lactee, cu Kranke şi Sasha

CLUB KADO

22.02: Santi Xpansul

KRISTAL GLAM CLUB

22.02: Raoul Russu, Haute Culture, Alex Atari, Chriss, Liquid, Lucio Aquilina

OTHER SIDE CLUB

22.02: Tom Wilson

HARD ROCK CAFÉ

22.02: Perpetuum

PAT

22.02: Anca Parghel & The Brothers ft Tom Boxer, ora 21:00

PREOTEASA

23.02: Break the Core, ora 21:00

TEATRUL NAŢIONAL

25.02: Iris “Aeterna”, Felicia Filip, ora 19:00

CLUB SUBURBIA

28.02: Grimus, opening act Rain District, ora 21:00

×
Subiecte în articol: culture club club