x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & more

Under & more

08 Aug 2008   •   00:00

CARRERAS REVINE. Jose Carreras, unul dintre cei mai apreciati tenori ai lumii, revine toamna aceasta in Romania, pentru a sus­tine un concert de caritate la Sala Palatului din Capitala. Spectaco­lul, organizat de catre Funda­tia "Di­nu Patriciu", va avea loc la 4 oc­tom­brie, iar biletele urmeaza a fi pu­se in vinzare in saptaminile ur­matoare, in reteaua Diverta si pe www.myticket.ro. Toate incasarile din bilete vor fi folosite pentru a spri­jini copiii aflati in zonele afec­ta­te de inundatii din nordul Mol­­do­vei, in cadrul programului "Spon­sorizeaza un Copil!".

CARRERAS REVINE. Jose Carreras, unul dintre cei mai apreciaţi tenori ai lumii, revine toamna aceasta în România, pentru a sus­ţine un concert de caritate la Sala Palatului din Capitală. Spectaco­lul, organizat de către Funda­ţia "Di­nu Patriciu", va avea loc la 4 oc­tom­brie, iar biletele urmează a fi pu­se în vînzare în săptămînile ur­mătoare, în reţeaua Diverta şi pe www.myticket.ro. Toate încasările din bilete vor fi folosite pentru a spri­jini copiii aflaţi în zonele afec­ta­te de inundaţii din nordul Mol­­do­vei, în cadrul programului "Spon­sorizează un Copil!". (R. G.)

SUNWAVES. După succesul Festivalului Creamfields, vine Sunwaves 4 la Mamaia. Organizat week-end-ul trecut la Saturn, Festivalul Creamfields a avut un succes răsunător, iar scena Kiss a fost în permanenţă asaltată de clubberi, setul lui David Morales şi cel al lui David Guetta isterizînd cîteva mii de fani. După un asemenea succes, în acest week-end are loc un alt eveniment dance care se anunţă cel puţin la fel de spectaculos: Sunwaves 4, la Mamaia. Festivalul, organizat de OneFM cu ocazia împlinirii unui an de la începerea emisiei, va avea patru scene. Biletele nu se mai găsesc decît la intrare, la preţul de 70 lei. Anul acesta sînt aşteptaţi iarăşi DJ de talie mondială: Danny Tenaglia, Ricardo Villalobos şi John Digweed. (R.G.)

NOUVELLE VAGUE. După succesul înregistrat anul acesta la B’ESTFEST, celebrul grup de mu­zicieni francezi Nouvelle Vague va reveni în toamnă în România. Spec­tacolul va avea loc pe scena Salii Palatului din Bucureşti, la 22 noiembrie. Bi­letele vor fi puse în vîn­za­re în perioada urmă­toare, în re­ţeaua magazinelor Diverta şi on­line, pe www.myticket.ro. Avînd ca sursă de inspiraţie muzica punk şi post-punk, alături de curentul new-wave, grupul Nouvelle Vague a fost înfiinţat de producătorii francezi Marc Collin şi Olivier Li­baux. (R.G.)

MISIUNE: METALLICA. Săptămîna trecută s-a lansat live, în 31 de teritorii noi, web site-ul interactiv al formaţiei Metallica. Mission:Metallica dă posibilitatea fanilor să acceseze conţinutul exclusiv din noul material semnat Metallica, premergător lansării oficiale a noului album "Death Magnetic", din 12 septembrie, dar şi accesul la înregistrări din studio cu membrii formaţiei, colecţii de fotografii în exclusivitate din studio, plus şansa de a cîştiga bilete şi permise de acces în backstage la cocncertele din această vară. (R.G.)

×
Subiecte în articol: arte