x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & more

Under & more

20 Mai 2006   •   00:00
DEPECHE PARTY. In aceasta seara, incepand cu ora 21:00, fanclub-ul Depeche Mode Romania organizeaza "Angel’s Night", o superpetrecere in Backstage, dedicata trupei Depeche Mode. Vor fi proiectii de clipuri vechi si noi, cat si proiectia concertului de la Hamburg (1984); in plus, atmosfera va fi intretinuta de DJ Marika, special guest. Fanii DM vor avea parte de multe surprize. Be there! (R.G.)

TEHNO. Conferinta tehno, a trei DJ complet diferiti decat cei pe care ii vedem zilnic la tv sau ii auzim la radio, va face Bucurestiul si fanii acestui gen sa tresara in aceasta seara in Club Metropolis. DJ Meeloo, DJ Bela & Lektronikumuz vor incinge platanele si vor face un show de neuitat. Cei trei DJ nu cauta seturi cunoscute, ci prefera seturile facute cu ajutorul pieselor vechi, clasice, care se gasesc foarte rar. (R.G.)

PUNK AMERICAN. Bloodhound Gang (foto), semnatarii celebrului hit "The Roof is on Fire", devenit si imn al trupelor americane din Irak, vor sustine un concert in premiera in Romania. Trupa americana de rapcore synth-pop amestecat cu sonoritati alternative/punk si hip-hop s-a format in 1992, fiind cunoscuta pentru versurile obscene, pline de umor si adeseori ofensatoare. Cei cinci artisti sunt in plin turneu, pentru concertul de la Arenele Romane din Capitala (19 iunie) BG vin direct din Austria, urmand ca a doua zi sa concerteze live in Bulgaria si apoi Macedonia. Biletele in valoare de 45 RON vor fi puse in vanzare incepand cu 29 mai, in reteaua Diverta, iar in deschidere E.M.I.L. si Da Hood vor presta live. (R.G.)

PARTY. Toti cei care vor alege sa-si petreaca week-end-ul cu ProFM vor avea numai de castigat. In aceasta seara, DJ Quantic isi pune amprenta in Martin, construind beat dupa beat. Tot azi, clubul Rich isi deschide portile, atmosfera de milioane fiind asigurata de Alexandra Ungureanu & Crush. ProFM s-a gandit si la iubitorii de adrenalina. La 21 mai, la Resita, se ambaleaza motoarele in Campionatul de Viteza in Coasta, etapele 5 si 6! (R.G.)

ARTA. La Muzeul de Arta Contemporana va avea loc in aceasta seara Noaptea Muzeelor la MNAC. De la ora 20:00 are loc vernisajul Dutch Installation Art. De la ora 21:00 are loc Video Marathon, event urmat de lansarea Omagiu #3. O data cu ora 22:30 vor incepe sa rasune DJ set-urile lui Mihai Popoviciu, The Model, Tom Wilson si Underconstruct. (M.N)

MOTORROCK. In acest week-end, un eveniment "hard" va lua cu asalt Parcul Bucov din Ploiesti. Cea de-a treia editie a MotoRock Fest va aduce iubitorilor de motoare si nu numai doua zile speciale cu spectacole si atmosfera pe masura. Nightlosers, Zdob si Zdub, Vita de Vie, Timpuri Noi, E.M.I.L., H8 au concertat ieri seara, iar in aceasta seara va veti bucura de prestatiile live a unor trupe grele precum Phoenix (foto), Cargo, Desperado, Trooper, Sedativ, The Teamsters. (R.G.)

PSY. Aveti pofta de niste psy? Daca raspunsul este afirmativ, mergeti in aceasta seara la Web, de la ora 23:00. O sa aveti parte de superdecoruri, lumanari, betisoare si multa energie pozitiva data de muzica mixata de: Latam, DiMiTrip, Vickerness si Nektar. (M.N)

& MORE
BIG MAMOU
  • 20.05: Baicea Blues Band ora 22:00
  • 25, 26.05: Memorial Fane Adumitroaiei: Old News, Teamsters, Blueservice, Teacher’Blue, Blues Caf... Experience, Cyfer’s Sin, Lone Star, Nightlosers, Crossroads, Vali Racila - Sir Blue
    CLUB YELLOW
  • 20.05: Ada Milea & Dorina Chiriac ora 20:00
    CAFE DEKO
  • 20.05: Alexandrina, fata care merge pe jos ora 21:00: live show cu DeKO ora 23:30
  • 21.05: Baicea’s Blues band ora 20:00
    EL COMANDANTE
  • 25.05: Tapinarii ora 21:00

  • CLUB A
  • 19.05: Travka ora 19:00
    OLD SCHOOL
  • 20.05: Blazzaj, Za’Duff (jazz) ora 21:00
  • 20.05: Frozen Dusk, Graven, lansare DVD Nightwish "End of an era"
    CLUB ONX
  • 23.05: A.G. Weinberger
    GREEN HOURS
  • 22.05: Iordache & Sorin Romanescu ora 19:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club seară