x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & More

Under & More

31 Mar 2006   •   00:00
Under & More
BLUES. In aceasta seara, de la ora 21:00, Yellow Club va fi gazda unui concert special de blues-rock sustinut de trupa Mike Godorja & Blue Spirit. Concertul face parte din seria de aparitii live ale formatiei inaintea lansarii noului album "Traiasca capra vecinului - Blues Made In Romania". Se vor canta multe piese in prima auditie, iar la 2 aprilie se incepe lucrul la videoclipul piesei ce da titlul albumului. (R.G.)

HARDCORE. In Fire Club se incinge atmosfera. Luni, 3 aprilie, noua senzatie hardcore din Olanda, "Born from Pain" (foto), va incanta publicul autohton alaturi de trupele autohtone invitate in deschidere: Coma, Guerillas si Protest Urban. Nu uitati de seara de 5 aprilie, cand rebelul Cheloo va face un tur de forta cu "Fabricant de gunoi", ultimul sau album, alaturi de Ombladon, FDD, Spike, Anonim, DJ Dox, Rimaru, Bishop, Euphoric. (R.G.)

LOC LIPSA. Turneul prilejuit de lansarea ultimului album, Luna Amara, este unul din cele mai de amploare turnee nationale ale unei formatii din noul val de rock autohton. In plus, Luna Amara este prima formatie confirmata in deschiderea trupei HIM. Traseul concertistic trece prin toata tara, avand zece etape: Brasov (31.03) in clubul Deane’s, unde Obladon este invitatul special, Bucuresti (1.04), in Laptarie Enache, Cluj Napoca (4.04), Sighisoara (6, 7.04), Targu-Mures (8.04). Urmeaza apoi traseul "Pizdetz, Bela", de Est, maramuresean, Top T 2006, Orient Apropiat, Regatului si traseul de Ardeal. (R.G.)

FLAMENCO. Singura trupa de flamenco din Romania a pregatit un repertoriu numai bun sa va puna sangele in miscare. La Sangria a pregatit un megashow in aceasta seara, in Club A, de la ora 19:00. Cei sase membri ai trupei incearca sa mearga pe urmele lui Paco de Lucia si ale Cesariei Evora. (R.G.)

DE WEEK-END. In aceasta seara, ProFM ii pune la treaba pe Kozonak, CZR si Herodot, in Studio Martin. Iar de 1 aprilie, cand toata lumea face farse, Studio-ul pune pe masa beat-uri adevarate oferite de Markus Schulz si Said. ProFM nu-si uita latura extrema si cheama toti iubitorii de motoare turate la maximum la "4tuningDay"! La 1 si 2 aprilie, in complexul Prisma 2, vor fi expuse sute de produse de tuning si vor avea loc concursuri de sound styling si de tricouri ude. (R.G.)

DE 1 APRILIE. Dj Optimist, Dj Vania si Lektrokumuz vor mixa la The King Club din Cluj. Tot in Cluj, in Club Diesel, va mixa mult si bine Dan Ene. Daca vreti sa va pacaliti pe ritmuri mixate de un Dj international, mergeti sa il ascultati pe MoShic, in Club Pasha. Dj Thornado si Dj VRT vor mixa toata noaptea la Web Club. Sibienii au parte de "Pacalici Party" in clubul Chill Out. In clubul Dekadenz din Brasov va fi o petrecere cu breaks, funk, electro si DnB, mixata de Youthwise, UKWarrior, Corbu, Supafly, LittleDj si Asheron. Intrare libera! Aveti chef de "muzica neagra"? Vali si Ion au pregatit un set pentru 1 Aprilie la Frame Club. Marwan/Jaheyo si Electroclown se vor ocupa de muzica la petrecerea "Dancehall and Jungle Vibez" de la Cotton Club. (M. N.)

HIP-HOP. Rebel Music si G4Sound il aduc pe rapperul Raekwon live in Bucuresti. Concertul face parte din turneul european de promovare al noului album "Only built 4 cuban linx part 2" si va avea loc la 9 aprilie in clubul Escape de la ora 22:00. Gazda evenimentului este cel mai "hot" personaj al scenei media hip-hop de la noi - Brugner, iar deschiderea este asigurata de Bitza si invitatii sai. (R.G.)

FORTE. Dupa succesul extraordinar al percutionistilor japonezi de la Yamato, unul dintre cele mai valoroase grupuri din istoria jazz-rock-ului - Mezzoforte - poposeste la Bucuresti. Concertul va fi sustinut la 2 aprilie, la Sala Radio, de la ora 20:00. (R.G.)

& More

THE WEB

  • 31.03: Gojira + Vania
  • 1.04: vrt, tornado

    CLUB A

  • 1.04: teatru "Monoloagele vaginului" ora 19:00
  • 4.04: concert Hotel FM ora 19:00

    BIG MAMOU

  • 31.03: Vladimir Pocorschi Band ora 22:00
  • 1.04: Cyfer’s Sin ora 22:00
  • 5.04: The Amsterdams ora 21:00

    VIKING

  • 31.03: concert special legenda Altar ora 21:00

    YELLOW CLUB

  • 7.04: Concert Kumm ora 21:00

    THE JACK

  • 6.04: Concert Blackbeers ora 21:00

    TIMISOARA

  • 31.03: Phoenix (Sala Olimpia) 30 RON ora 21:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club aprilie club