x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & more

Under & more

24 Mar 2006   •   00:00

24 martie 2006

HARD ROCK. Goethe-Institut Bucuresti si Club A invita sambata, 25 martie, de la ora 20:00, la un concert de rock sustinut de trupa Von Spar, din Köln. Von Spar se afla in prezent intr-un turneu prin Europa de Sud-Est care include, printre altele, si un concert la Iasi la data de 27 martie, la Sundays Club. Orice descriere devine aproape inutila la varietatea de stiluri care ii caracterizeaza: hard rock cu punk si house. (R.G.)

STAND-UP. In aceasta seara, de la 22:00, in club Masala, trupa Stand-up va prezinta "Stand-up for disco ’80", un eveniment care readuce in atentie muzica disco a anilor ’80. Poate singurii promotori ai acestui gen de muzica de la noi din tara la momentul actual, Ovidiu si Eduard (Edi) (Stand-Up) vor avea o aparitie incendiara alaturi de dansatorii de la Hot-Ice. Concursul "Cel mai bun dansator disco", la care se poate inscrie orice persoana intre 18 si 100 de ani, va oferi participantilor numeroase premii. (R.G.)

REVENIRE. Dupa o pauza discografica de patru ani, Raoul Russu (DJ Raoul) lanseaza ce-l de-al doilea album din cariera. Noul album "Am atins un nor" va aparea la sfarsitul lunii martie si contine 15 piese, printre care se numara si hit-ul cu acelasi nume. Videoclipul single-ului a fost filmat la Sebes si este realizat 3D, de Mihnea de Vries si Edy Schneider, cunoscut iubitorilor de muzica house drept DJ Phantom. (R.G.)

SCANDALOS. In aceasta seara, Clubul Prometheus va face infuzie de adrenalina cu Suie Paparude care stie foarte bine ca "sunetul ajunge/din difuzoare pana-n sange". Din februarie 2003, celor doi componenti fondatori, Mihai Campineanu si Mihai Dobre, li s-a alaturat Cezar Stanciulescu aka Junkyard si-n aceasta formula vor fi prezenti la Kiss Live. Ce se va-ntampla acolo? Evident ceva de-a dreptul "Scandalos". (R.G.)

INDUSTRIAL. DJ Hypnos si AKM au revenit cu un nou eveniment din seria Electro-Industrial-Sessions. Miercuri, 29 martie, in Club Backstage se va mixa electro, industrial, synthpop si powernoise. DJ Hypnos incepe programul muzical de la ora 21:00, fiind urmat de AKM. Muzica va fi asortata cu proiectii marca WAYoftheLAND si Mocanu. (M.N.)

ELECTRO. ProFM invita toti petrecaretii in clubul care continua sa scrie istorie: Studio Martin! In aceasta seara, Timo Maas (foto) va urca la platane si ii va supune pe toti cei prezenti unui ritual muzical. Introducerea in atmosfera "dark" a noptii va fi executata de Kozonak. A doua oferta vine de la Ninja Tune, mai exact DJ Food va mixa pentru bucuresteni in Club Escape. (R.G.)

CANTARE: Tapinarii vor sustine primul lor concert din Sighisoara la 31 martie. Dar baietii nu se opresc aici si sunt hotarati sa-si duca muzica mai departe, la Cluj (clubul Rolland Garros), la data de 5 aprilie, la Constanta (Doors Club), la data de 8 aprilie si in Capitala, in Yellow Pub, la 1 aprilie. (R.G.)

IPR. Noul chitarist din IPR va "debuta" la Cluj vineri, 7.04.2006. Dupa mai multe auditii cu artisti locali, Razvan a iesit invingator la puncte. El este cel mai proaspat si cel mai tanar membru Implant. In prezent, trupa va avea de lucru la reorchestrarea pieselor. La data de 22 aprilie ii veti putea vedea in Bucuresti, in deschidere la SOIA.

FEST. Festivalul cu dubla "cetatenie" romano-franceza, "East West Fest (EWF), incepe sa-si clarifice afisul. Pentru editia din Romania s-au stabilit deja recitalurile: Moby Dick (Ungaria), Ace Out (Franta), Vita de Vie, Blazzaj, Altar, Avatar, Bio, Dirty Shiert, Defect, Implant Pentru Refuz, Legion, Luna Amara, Rhetorica. Pentru ca afisul sa fie complet, au mai ramas de stabilit inca trei trupe romanesti, pe care le puteti vota pe www.metalfan.ro. (R.G.)

& MORE
WEB
  • 24.03: Desk boys, ubic & co
  • 25.03: Marika, N-EatGroove

    CLUB A
  • 28.03: Concert Gandul Matei, ora 19:00
  • 29.03: Teatru "Data, femeia-genocid", ora 18:00/ proiectie ultimul concert Judas Priest, ora 21:00

    BIG MAMOU
  • 24.03: Concert Baicea Blues Band, ora 22:00
  • 29.03: Concert Folk-full contact, ora 20.30
  • 30.03: Concert Sepia si Sindromul Hamatia, ora 21:00 CASA ELIAD
  • 24.03: Concert Pacifica, ora 21:00

    VIKING
  • 24.03: Psycho Symphony, LOST/MG42, ora 21:00
  • 25.03: Buricul pamantului, ora 21:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club club concert