x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under % More 27 iulie 2007

Under % More 27 iulie 2007

27 Iul 2007   •   00:00
Under % More 27 iulie 2007

Under

URBAN FEST. Prima ediţie a Sk8 & Art Festival va avea loc la Vama Veche in acest week-end. Festivalul propune muzică electro, expoziţie de stencils, foto, graffity, proiecţii video, show de skateboard in miniramp, care se va lăsa şi cu premii... Un festival de cultură urbană "practicat" pe plajă, in Vama Veche. JERU THE DAMAJA este capul de afiş, JERU, DA HOOD, BRUGNER, PIELE ŞI OS & Dj DOX sunt următorii pe listă, şi lista e lungă... (R.G.)

ANARHO-PUNK. Pentru cei ce susţin cultura protestului, pentru cei ce găndesc liber, pentru cei ce văd in contracultura punk/hardcore ceva mai mult decăt muzică, By any means a pregătit pentru măine seară, de la ora 22:00, un anarcho punk show cu trei trupe din Cehia: TUPAK AMARU - cap de afiş, Ruce po obrne şi Rarity Markyho Marka, in club Basement. Este muzica activiştilor, concertul in sine fiind o formă de activism social (se vor distribui fanzine, cd-uri, casete, viniluri, accesorii contraculturale).

Week-end Pro. In acest sfărşit de săptămănă, cei care aleargă la mare au parte de distracţie pe cinste, marca ProFM! Dacă vor să se răcorească intr-o avalanşă de beat-uri house, trebuie să vină in Clubul La Mania din Mamaia. In această seară, Patrick Bodmer şi Philipp David Jung aka M.A.N.D.Y. aduc in La Mania din Mamaia o atmosferă underground şi electronic house, iar măine seară legendarul SASHA combină sunetele intr-un cocteil tare şi răcoros. Clubberii care se respectă nu trebuie să rateze un alt eveniment hot. ProFM ii invită la Club Alcatraz din Neptun, care sărbătoreşte, timp de două zile, 4 ani de la lansare. In această seară, "gardian şef" al platanelor e DJ Mara, iar măine, cel mai tare "coleg de celulă" e DJ Chris JR. (R.G.)

MODERN TALKING. La 4 august 2007 sunteţi invitaţi la cel mai mare eveniment al verii de pe litoralul Mării Negre. Thomas Anders (foto) de la Modern Talking vă aşteaptă la un superconcert unde timp de două ore veţi avea parte de cele mei tari hituri căntate de binecunoscuta formaţie Modern Talking. Evenimentul va avea loc cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa pe pontonul Kmy’s Summer Club Mamaia. Dar pănă atunci, in acest week-end, mai exact in această seară, Kmy’s Summer Club il are ca invitat pe DJ Oprick, care vine să facă incălzirea pentru Liberty Parade. (R.G.)

ELVIS PRESLEY. Fanii lui Elvis Presley (foto) din toată lumea se pregătesc să comemoreze, la 18 august, 30 de ani de la moartea "Regelui rockului". Ca să nu rămănă mai prejos, şi fanii din Romănia vor organiza un eveniment pentru "The King". Titanul muzicii rock are şi in Romănia o pagină oficială pe internet: www.elvispresley.ro - graţie unui fan club Elvis infiinţat in 2004 şi care a primit ecou chiar de la unii membri din stafful artistului. Evenimentul din acest an, care va avea loc la 18 august in Clubul Coyote Café, ora 21:00, va propune un spectacol caritabil, o străngere de fonduri pentru căminul de copii "Sfănta Maria" din Sectorul 5 Bucureşti. (R.G.)

PATINOAR LA MAMAIA. ExtremeEvents infruntă canicula, dă un aer cool verii tale şi iţi oferă clipe răcoroase de relaxare pe plaja ExtremeSummer 2007 din Mamaia, la patinoarul Alexandrion Cola Ice Park. Incepănd cu 28 iulie, alege ca locaţie de vacanţă unicul patinoar cu gheaţă naturală de pe o plajă din Europa, cu o suprafaţă de 400 metri pătraţi, deschis in fiecare zi intre orele 15:00 şi 03:00, iar in week-end intre orele 10:00 şi 03:00. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 27 iulie, la ora 20:30. In deschidere, concert cu trupa ReversE şi alţi invitaţi surpriză. Patinoarul va fi deschis pănă la data de 10 septembrie 2007. (R.G.)

METAL MANIAC. Prima ediţie a Metal Maniac Festival se va desfăşura la Baia Mare (Casa Tineretului) in perioada 27.07-28.07.2007 la Casa Tineretului. Preţul unui bilet va fi de 10 lei/zi sau abonamentul pentru două zile va costa 15 lei. Vor participa peste 10 trupe din ţară, printre care: Aghast, Silent, Loudrage, She-Wolf, Krepuskul. Festul va incepe la ora 17:00. Biletele se vor putea achiziţiona de la faţa locului. (R.G.)

VIRUS NIGHTS. Festivalul Virus Nights va avea loc la Năvodari, timp de două zile: 10 şi 11 august. Evenimentul altoieşte muzică rock pe un main stream de electro. Cap de afiş sunt Filterheadz din Belgia, iar lista se continuă cu Timpuri Noi, Viţa de Vie, Cargo, Şuie Paparude, Fusion Core, Za’duff, Yuff&Hardcore, Said, Vania, The Model, Thornado, Gojira,

Sonicvibe, VRT, Mircea şi Dj Dox. Virus Nights se petrece pe malul mării, in campingul pescăresc

dintre Mamaia şi Năvodari. Biletele costă 20 lei/zi sau 30 lei/două zile şi se pot rezerva la adresa

de e-mail a festivalului. (R.G.)

&More

BIG MAMOU

28.07: Alias, ora 22:00

SUBURBIA

27.07: Concert caritabil Coma, Chester, Iod

Donaţie: 10 Ron

2.08: Rappace

GREEN HOURS

29.00: Mara & Zum

E-uranuus (Bucureşti)

31.00: Taraful Haiducilor

KRISTAL CLUB MAMAIA

27.07: Infusion (live act)

KRISTAL SUMMER CLUB

27.07: Carl Cox

CLUB GOSSIP (MAMAIA)

27.07: Gene Farris

×
Subiecte în articol: culture club club mamaia