x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under&More

Under&More

de Raluca Grintescu    |    15 Iun 2007   •   00:00

VIDEOCLIP. Astăzi, trupa Krypton (foto) incepe filmările la clipul piesei "Viaţa nu e vis" de pe noul album "Mă prefac in ploi". Tănărul regizor Dragoş Stănescu, care a scris şi scenariul videoclipului, promite să realizeze un material video de calitate pe măsura protagoniştilor. Filmările vor avea loc intr-un studio din Bucureşti, cu un decor special realizat pentru Eugen Mihăescu şi grupul său. Albumul "Mă prefac in ploi" a fost tras in noua componenţă a grupului, adică Eugen Mihăescu - chitară solo, Tony Şeicărescu - voce, Cătălin Fotin - chitară bas, Cătălin Putingher - tobe. Albumul, care urmează să fie lansat in curănd la A&A Records/Warner Music Licensee, va conţine zece piese, dintre care opt sunt nou-nouţe, plus două remixuri la "Poziţia de drepţi" şi "Incearcă să crezi". (Alex Revenco)

PRO-BONO. Trupa Hi-Q va concerta pro-bono in această seară, de la ora 19:00, la Sala Preoteasa, in cadrul ceremoniei de deschidere a Primului Turneu Internaţional de Atletism Unificat "SOGII Atletism Unificat pe Echipe" organizat de Special Olympics Romănia. Membrii trupei nu se află la prima colaborare de acest gen, trupa a mai susţinut şi campaniile educaţionale anti-SIDA "Alege-ţi plăcerea", campanie naţională desfăşurată in 2003 in zece oraşe din Romănia şi "Deschide ochii, deschide inima", o serie de concerte şi intălniri cu liceenii in cadrul unui amplu turneu alături de trupele Class şi Impact.

IN PREMIERĂ. In noaptea de 22-23 iunie, in Bucureşti, se organizează in comun Noaptea Institutelor Culturale Străine. De la ora 18:00 pănă dimineaţa, in cele zece institute participante bucureştenii pot spicui din ofertele culturale europene: concerte, filme, expoziţii, spectacole de dans şi altele, pot participa la concursuri de cultură generală, pot gusta din specialităţi gastronomice naţionale. La program participă British Council, Institutul Ceh, Centrul Cultural al Ungariei, Delegaţia Wallonie-Bruxelles la Bucureşti, Institutul Goethe, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Romăn, Institutul Francez, Institutul Italian şi Institutul Polonez.Â

PHONIQUE. ProFM te cheamă măine seară in Studio Martin unde Phonique, Chaim şi El Cezere vor invărti platanele toată noaptea. Petrecerile de succes ale lui Michael Vater alias Phonique i-au deschis drumul in a deveni una dintre cele mai iubite figuri ale vieţii de noapte din Berlin. Publicul său este tratat de obicei cu mixuri splendide din piese hip-hop, break-beats şi old school pănă la drum’n’bass, atăt timp căt ele au tipul necesar de groove. In 2004 discul său, "The Red Dress", a urcat in topuri şi a devenit unul din cele mai fierbinţi track-uri folosite de aproape toţi DJ-ii din Europa.

×
Subiecte în articol: arte institutul