x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Veronika Logan, o englezoaica in "Vivere"

Veronika Logan, o englezoaica in "Vivere"

08 Iun 2004   •   00:00
Veronika Logan, o englezoaica in "Vivere"

Frumoasa actrita Veronika Logan, cea care joaca rolul doctoritei Chiara Bonelli in serialul italian de mare succes "Vivere", transmis si de Antena 1, are origini britanice.

Ea este nascuta in Anglia, din tata britanic si mama italianca. Logan si-a petrecut copilaria in Marea Britanie, dar apoi s-a mutat in Italia, unde s-a lansat in cariera de actrita cu un rol in seria americana "Tanarul Indiana Jones", rol primit tocmai datorita faptului ca stapaneste perfect limba engleza. Interesant e faptul ca, din nenumaratele roluri care au urmat pentru Veronika, multe dintre ele au fost roluri de medic, ca si cel jucat de ea in "Vivere"! Dupa ce a interpretat doctori in filme precum "Doctorita Gio" sau "Un medic in familie", actrita a fost distribuita si in "Vivere" pe post de doctor. Frumoasa Chiara Bonelli, fiica familiei Bonelli, proprietari ai unuii restaurant de mare succes, este medic in spitalul din Como. Ea e indragostita de cinicul Andrea Gherardi, un barbat frumos si bogat, dar lipsit de scrupule si insensibil. Relatia cu acest barbat ajunge sa o marcheze puternic pe Chiara, slabiciune care nu e deloc compatibila cu personalitatea actritei care o interpreteaza: "Chiara e o femeie frumoasa si inteligenta, posesoarea unei diplome in medicina, dar este un personaj fragil, nu e deloc o fire puternica. Eu, in realitate nu ma las doborata niciodata de momentele "negre", sunt o optimista prin excelenta si nu sunt lenesa", spune Veronika Logan despre personajul sau.

Telespectatorii Antenai 1 vor avea ocazia sa afle ce se va alege de relatia Chiarei Bonelli cu Andrea Gherardi urmarind zilnic, de luni pana vineri, de la ora 17:45 cel mai popular serial italian, "Vivere", si in reluare, sambata, de la ora 13:45, cand vor putea vedea toate episoadele saptamanii precedente.

×
Subiecte în articol: arte