x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Victor Ciutacu, la "Câştigi în 60 de secunde"

Victor Ciutacu, la "Câştigi în 60 de secunde"

03 Apr 2011   •   21:21
Victor Ciutacu, la "Câştigi în 60 de secunde"

159542-victor-1.jpgMâine seară, de la ora 20:20, la Antena 1, debutează show-ul "Câştigi în 60 de secunde", prezentat de Dan Negru. Perfecţionist până la cele mai mi­ci detalii, Negru a supravegheat în­deaproape desfăşurarea proiectului. Pentru decorul emisiunii s-au chel­tuit peste jumătate de milion de euro, fără a mai pune la socoteală recuzita.

Premiul de 50.000 de lei este miza pentru care concurenţii licitează fiecare secundă. Emisiunea are şi invitaţi speciali, iar primul concurent care s-a încumetat să-şi arate îndemânarea este Victor Ciutacu (foto). Moderatorul Antenei 3 dovedeşte că nu ştie să mânuiască numai "vorbele grele", ci şi mătura. Înainte de show, Ciutacu a "testat" o serie dintre probele propuse de formatul competiţiei, însă, în platou, sub presiunea publicului şi a camerelor de luat vederi, tensiunea devine de necontrolat. Apar răsturnări de situaţie şi surprize. Cu toate acestea, el a reuşit să pună în pahare mai multe ouă fără să le spargă, lovindu-le cu coada măturii.

La mai puţin de un an de la lansarea în Statele Unite, show-ul "Minute to win it" vine şi în România. Participanţii sunt oameni obişnuiţi care concurează individual şi care se luptă doar cu propriile limite şi cu timpul. Pentru a câştiga marele premiu, concurenţii vor trebui să depăşească 10 probe în care vor fi folosite exclusiv obiecte de uz casnic. (C.S.)

×
Subiecte în articol: mass media