x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Zone Reality - Joey Greco, gherila in amor

Zone Reality - Joey Greco, gherila in amor

de Adriana V. Paduraru    |    21 Iul 2006   •   00:00
Zone Reality - Joey Greco, gherila in amor

Cheaters (varianta originala a Tradatilor in dragoste de la Prima TV) a ajuns la sezonul sase. Joey Greco (Ernest al lor) spune despre emisiune ca este un program de gherila, si chiar a fost injunghiat intr-un episod.

Indivizi suspiciosi ii angajeaza pe cei din echipa "Cheaters" (Infidelitati) sa "sape" in viata iubitilor sau sotilor. Camerele inregistreaza apoi activitatile suspectilor care se produc in public sau in mediul privat. Discretia si tactul nu sunt niciodata admise sa stea in calea unor certuri din cauza unor probleme minore in acest spectacol care creeaza dependenta. O data ce dovezile au fost adunate, moderatorul Joey Greco si echipa Infidelitati de la Zone Reality prezinta clientului materialul strans, iar acesta are ocazia sa se confrunte cu "suspectul". Rezultatele sunt adesea explozive. Greco a fost o data chiar injunghiat de un infidel nervos! Cam aceasta ar fi prezentarea show-ului original dupa care a fost creat "Tradati in dragoste" de la Prima TV. Daca la noi CNA-ul a avut de comentat in ceea ce priveste personajele si urmarirea acestora, ajungandu-se la compromisul de a prezenta cazurile ca fiind fictive, iar personajele - actori, la Cheaters, dimpotriva, emisiunea este luata drept una educativa. Cel putin asa ne-a declarat prezentatorul acesteia, Joey Greco. "Sunt persoane care considera show-ul divertisment, insa cei mai multi il considera o lectie de viata. Desi sunt raniti in dragoste, clientii nostri devin, in cele din urma, mai puternici. Pot spune despre emisiune ca deschide ochii, intrucat demonstreaza ca nu e de glumit cu infidelitatea si ca tradarea poate distruge o relatie si chiar o viata. Nu este nimic trucat, totul este real, oameni adevarati, povesti adevarate", a mentionat Greco.

PERICULOS. Joey considera ca munca echipei de la Cheaters este "una de gherila in adevaratul sens al cuvantului". "Cu toate acestea, nu am primit niciodata scrisori de amenintare. Este adevarat ca oamenii sunt foarte nervosi cand sunt prinsi in flagrant, dar dupa ce vad emisiunea la televizor se calmeaza si isi dau seama ce greseli au facut. Si, in loc sa ne acuze pe noi de diverse lucruri, incep sa se studieze pe ei insisi. Totusi, sunt si momente cand meseria pe care o fac poate deveni periculoasa. Ati vazut episodul in care am fost injunghiat, nu-i asa?", a adaugat prezentatorul. Desi se astepta ca oamenii sa-l intampine pe strada cu dezgust chiar si atunci cand nu este "de serviciu", Joey Greco spune ca, dimpotriva, trecatorii l-au oprit sa-l felicite pentru ceea ce face la emisiune.

PSIHOLOGIE. In viata de toate zilele, Joey Greco este actor, licentiat in psihologie. De asemenea, Joey are o diploma de Master in educatie si consiliere. El este convins ca cele doua specializari, pe langa meseria de actor, il ajuta foarte mult in prezentarea emisiunii: "Acesta este si motivul pentru care am acceptat propunerea de a aparea in Cheaters. Am considerat ca este locul perfect in care sa imbin toate cunostintele mele de specialitate pentru a ajuta oamenii. Psihologia ma ajuta sa-i inteleg mai bine pe cei tradati si sa-i ajut in incercarea lor de a trece peste aceste neplaceri". Familia il sprijina in misiunea sa. "La inceput au fost ingrijorati, dar in cele din urma si-au dat seama ca trebuie sa faca cineva si «munca de jos» si ca acel cineva sunt chiar eu", a marturisit Joey.

SFATURI PENTRU PRIETENI
ANALIZA. Prezentatorul ii sfatuieste pe "tradati" sa afle cauza infidelitatii
Joey Greco a fost abordat si de prieteni pentru a-i urmari pe partenerii lor. Insa nu a trecut niciodata "la treaba". Le-a dat, in schimb, sfaturi. "Am avut si amici care m-au rugat sa-i ajut sa descopere daca ii insala sau nu partenerii. Insa n-am actionat deloc. In schimb, i-am sfatuit sa-si analizeze propriile persoane si sa se gandeasca la motivul care a stat la baza tradarii. De fapt, nu infidelitatea in sine este importanta, ci cauza care a dus la inselarea partenerului", a explicat prezentatorul.

×
Subiecte în articol: arte greco joey joey greco