x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Bizul din ShowBusiness: Scop nobil - Rock si caritate

Bizul din ShowBusiness: Scop nobil - Rock si caritate

de Alex Revenco    |    03 Dec 2006   •   00:00
Bizul din ShowBusiness: Scop nobil - Rock si caritate

Acum, la sfarsit de an, majoritatea artistilor romani fac bani si sunt "pe faza" pentru a prinde cat mai multe contracte, concerte si foarte putini sunt aceia care se gandesc sa si ofere, nu numai sa ia.

Acum, la sfarsit de an, majoritatea artistilor romani fac bani si sunt "pe faza" pentru a prinde cat mai multe contracte, concerte si foarte putini sunt aceia care se gandesc sa si ofere, nu numai sa ia. Culmea e ca protagonistii gesturilor nobile nu sunt "cei avuti" si aflati in centrul atentiei, ci tocmai cei ignorati de mass-media. As incepe cu 5 decembrie, cand in Club Fire are loc un concert de caritate, sub deviza "Animalele sunt prietenii mei si eu nu-mi mananc prietenii" (G.B. Shaw).

Vor canta gratis Niste Baieti, Vaduva Bob si Coma, alaturi de mai putin cunoscutii Marika and DJ Ahz sau Shy Beatz, iar fondurile stranse se duc la o organizatie de protectie a animalelor. La 19 decembrie, in Club Underworld, intr-o seara 100% punk, canta Molotov Cocktail din New York, Haos si Pavilionul 32, ambele din Timisoara. Banii colectati vor fi inmanati personal de Gabby (Molotov Cocktail) unor copii bolnavi de SIDA.

Un amplu spectacol de caritate are loc sambata viitoare, la Sala Palatului: "Therion Goes Classic". Organizatorii de la Fundatia Aquarius au anuntat deja ca artistii suedezi vor participa pro-bono la concert, iar fondurile sunt destinate unui proiect de tratament al copiilor cu cancer din Romania. "Therion Goes Classic" se va bucura de participarea Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei, care va adresa un mesaj public de sustinere a evenimentului, iar Excelenta Sa, ambasadorul Regatului Suediei la Bucuresti, dl. Mats Aberg, va deschide concertul cu un discurs.

×
Subiecte în articol: cultura