x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte A apărut "Fals jurnal de supraviețuire", de RUXANDRA SĂRARU - o selecție de interviuri cu personalități

A apărut "Fals jurnal de supraviețuire", de RUXANDRA SĂRARU - o selecție de interviuri cu personalități

24 Apr 2019   •   14:14
A apărut "Fals jurnal de supraviețuire", de RUXANDRA SĂRARU - o selecție de interviuri cu personalități

Volumul prezintă o selecție de interviuri cu personalități politice, culturale, diplomați, jurnaliști luate acestora de către Ruxandra Săraru în cadrul emisiunilor realizate la postul public de radio Radio România Actualități, precum "În Casa Radio" și "Oameni care mișcă România", în perioada 2005-2018. Printre acestea, dialoguri cu: Emil Hurezeanu, Mugur Isărescu, Paul Grigoriu, Jana Gheorghiu, Ion Cristoiu, Dinu Săraru, Corina Crețu și alții.

"Ruxandra Săraru este pentru oamenii obișnuiți sinonim cu jurnalismul de calitate. Reporter incisiv, realizator talentat, Ruxandra folosește în interviurile sale, la modul cel mai surprinzător, toate armele jurnalistului de radio. Este, într-o manieră surprinzătoare, când prietena interlocutorului, când observator, când analitică, dar niciodată agresivă. Interviurile pe care le veți redescoperi, sper eu, constituie o declarație de credință față de destinul de jurnalist al Ruxandrei, niciodată pe deplin împlinit, întrucât... cele mai bune și interesante interviuri sunt mereu, pentru ea, cele care vor urma!“ - Maria Țoghină.

×